...

XSide 70′ler 80′ler Tadında

XSIDE, yeni koleksiyonu ile genç kadınlara, ofisten sokağa ve geceye uzanan heyecan verici bir şehir gardırobu sunuyor. 70’ler ve 80’ler modasına saygı duruşu olarak tanımlanabilecek koleksiyon, şehirde her an sokak modasını yansıtmak isteyen ve tarzına güvenen stil sahibi genç kadınlar için birebir.

70’lerin hippi tarzını yeniden yorumlayan temada yeşil, bej ve kahveden oluşan renk paleti, macenta, turuncu ve denim tonları ile buluşuyor. Bu buluşmaya, baskı, nakış, ekose ve eskitme efektleri eşlik ediyor. Uzun ve kalın topuklu katlı çizmeler ile mükemmel uyum sağlayan jeanler eskitilmiş bir görünümde sunuluyor kadınlara. Çikolata renkli rahat pantolonlar, vual tunikler, ekose gömlekler, kısa kollu uzun hırkalar, büyük çantalar, boncuklu uzun ince şallar ile 70’ler tarzını tamamlayan XSIDE kadınının bu görüntüsü, yaşanmışlık hissi veren sıcacık ve çekici bir hippi şıklığını şehre getiriyor.



XSIDE kadını, 80’ler modasını ve dönem müziğini referans alan kıyafetler ile arkadaşlarla beraber devam edilecek bir geceye de hazır. Günün her saati fark edilmek isteyen XSIDE kadınlarına seslenen 80’ler koleksiyonu, dönemin serseri ruhunu siyah ve gri tonlarında ya da koyu tonları mor, fuşya, kırmızı ve mavi ile canlandırarak anlatıyor. Bu gardıropta bol kesimli kısa ve uzun ceketler, tunik kazaklar, belden bağlamalı hırkalar ve uzun ekoseli gömlekler, pullu veya baskılı yarasa kol tunikler, harem pantolonlar, dar kesimli siyah ve gri pantolonlar, kepler, desenli simli şallar, fötr şapka, babetler, bağcıklı bez ayakkabılar ve eskitilmiş jeanler yer alıyor. Koyu tonlardaki renk paleti, beyaz, kırmızı ve parlak gölgeler ile canlanarak, hem gündüze hem geceye uyum sağlayan yeni bir 80’ler yorumu sunuyor. Fırfır yakalı, büzgülü ve tunik çeşitleri ile ekose gömlekler sezonun favorileri arasında yer alıyorlar.


Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.