...

LCW Okul Yollarında

LC WAIKIKI OKULDA

Türkiye’nin lider hazır giyim markası ve mağazalar zinciri LC Waikiki, 2009 yeni öğretim yılında da okul alışverişlerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya devam ediyor. LC Waikiki, uygun fiyata kaliteli okul alışverişi yapmak isteyenlerin yardımına yetişiyor. Çocuklar, giyimden aksesuvar ve ayakkabıya uzanan okul gardırobu ile LC Waikiki farkını okulda da yaşayacaklar.

Önce LC Waikiki’ye Sonra Okula…

LC Waikiki çocukları, okul gömlekleri ve pantolonları, okul eşofmanları, okul çantaları, şık deri ayakkabılar, spor ayakkabıları, bodyler ve tişörtler ile yeni okul dönemine şık bir başlangıç yapmaya hazır olacaklar.

Hem okulda hem de günlük hayatta kızların rahatça giyebileceği kısa ve uzun kol gömlekler, triko hırkalar, lastiği ayarlı pantolonlar, eşofman takımlar, yağmurluklar, polo yaka pike tişörtler ve bisiklet yaka örme tişörtler yeni sezonda oldukça iddialı.

LC Waikiki erkek çocuklarını da unutmadı. Kısa ve uzun kol gömlekler, pamuklu hırka, süveter ve kazaklar, lacivert, gri ve antrasit renklerinde pantolonlar, ayarlanabilir lastikli pantolonlar, rüzgarlık tarzı astarsız yağmurluklar, örme pantolon ve hırkalar, polo yaka tişörtler okul öncesinde tüm LC Waikiki mağazalarında genç delikanlıları bekliyor.

LC Waikikiler’deki okul fırsatlarını kaçırmayın!!!

Öğrencilerin şıklığını tamamlayıcı okul ürünleri ve LC Waikiki okul koleksiyonu cazip fiyatlarıyla da yeni sezonda dikkat çekiyor.

 

 


Kızların okul gardırobu
*Kısa kollu body- 9,90 TL
*Uzun kollu body – 12.90 TL
*Dokuma pantolon – 24.90 TL
*Dokuma mont- 34.90 TL
*Uzun kollu gömlek – 12.90 TL
*Kısa kollu gömlek – 10.90 TL
*Eşofman takım – 39.90 TL
*Okul çantası – 24.90 TL’den başlayan fiyatlarla

Erkeklerin okul gardırobu
*Kısa kollu tişört- 9,90 TL
*Dokuma pantolon – 22.90 TL
*Gömlek – 12.90 TL
*Hırka – 24.90 TL
*Kazak – 19.90 TL
*Süveter – 16.90TL
*Okul ayakkabısı – 29.90 TL’den başlayan fiyatlarla

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.