...

O’Neill’den Yaz Ortası Süprizi

O'Neill indirim haberiDünyanın en büyük spor perakendecisi Intersport, dünyaca ünlü markaların yeni sezon ürünlerinde başlattığı sezon içi indirim fırsatını, şimdi de O’Neill ile sürdürüyor. Türkiye’deki 18 mağazasında, O’Neill’ın 2009 Yaz Koleksiyonu ürünlerinde % 30 indirim avantajı sunmaya devam ediyor.

Intersport mağazalarında satışa sunulan O’Neill’ın geniş ürün yelpazesi içinde, mayo ve bikiniler, rahat tasarımlı boardshortlar, hem gece hem gündüz giyimi için tasarlanmış gömlekler, rengarenk elbiseler ve tuniklerin yanı sıra, şapkalar, terlikler ve çantalardan oluşan aksesuar ürünleri de yer alıyor.

Yaz Koleksiyonu’nda çıkış noktasını rahatlığa odaklayan ve sıcak yaz aylarında rahatlık ve şıklık arayanlar için tasarlanmış tüm O’Neill ürünlerinde, Intersport mağazaları % 30 indirim fırsatı sunuyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.