...

Sarar İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu

SARAR, güzel günlerin habercisi, neşe ve umut veren yaz aylarını indirim ile karşılıyor. Sarar’ın birbirinden şık ve rahat tasarımların bulunduğu İlkbahar/Yaz Koleksiyonu tüm Sarar Shop’larda sizi bekliyor.

Detaylara incelik katan, heyecan verici bu koleksiyon şıklığınızı pekiştirecek. Koton kaşmir, ipek kaşmir ve ince kumaşlı takım elbiselerle doğal elyaflardan üretilen gömlekler, %100 koton ceketler, havayı geçiren kırışmayan leke tutmayan özel seyahat takımları, kum rengi, gri, marengo, bisküvi tonlarının kullanıldığı ince çizgili kumaşlar, bacak boyunu uzun gösteren özel kesim pantolonlar ve 1 beden ince gösteren akıllı kup ceketler ile daralan paçalar, küçük yakalı ve vücudu saran gömlekler, koton – kaşmir triko ve montlarla Sarar erkeğini unutulmaz bir yaz bekliyor.

Sarar İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nda bulunan takım elbiseler ve birbirinden renkli aksesuarlar ise çalışan Sarar kadınının tercihi olmaya devam ediyor. Fonksiyonelliğin ön planda olduğu koleksiyonda, hem iş saatlerinde hem de sonrasında bir davet veya etkinlikte rahatlıkla kullanılabilecek seçenekler yer alıyor.



Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.