Gottex Mayo Kataloğu

Kadın vücudunu en iyi tanıyan mayo ve bikini markası Gottex, 2009 koleksiyonunu doğadan aldığı ilhamla geliştirdi…

Kimi zaman uçsuz bucaksız çöllere gönderme yapan tasarımlar, kimi zaman Afrika’nın yemyeşil ormanlarına uzanıyor, kimi zaman da Akdeniz’in masmavi sularına…

Dünyaca ünlü tasarımcı Gideon Oberson tarafından tasarlanan modeller, Gottex’in mükemmel işçilik ve yüksek kalite standartlarıyla beraber son derece göz alıcı bir koleksiyon oluşturuyor. Gottex‘ler diğer dünya markalarıyla birlikte Mendo’s mağazalarında satışa sunuluyor.

Gottex mayo modelleriGottex mayo modelleriGottex mayo modelleriGottex mayo modelleri


Gottex 2009 koleksiyonu dört başlık altında toplanıyor:
African Twilight: Etnik ve vahşi doğadan esintiler taşıyan African Twilight kreasyonu, gizemli Afrika’nın otantik ve eşsiz kültürünü, dokusunu ve işlemelerini modern bir bakış açısıyla yorumluyor.• Parisian Chic: Retro havasında tasarlanan Parisian Chic kreasyonu, renkleri ve formları adeta coşkuyla dans ettiriyor. Buğulu ve mistik kırmızı tonları 1930’ların Paris gece hayatına göndermeler yapıyor.

Tropical Sunrise: Parlak renklerin serüvenine davet eden Tropical Sunrise kreasyonu, egzotik tropikal bitkilerden esinlenerek yepyeni ve heyecan verici renk kombinasyonları yaratıyor.

Desert Secrets: Uçsuz bucaksız çöllerin gizeminde sonsuz mucizelere erişmek… Desert Secrets kreasyonu renklerin ve dokuların çarpıcı değişkenliklerini vurgulayarak, gizemli ve sürükleyici bir serüvene davet ediyor. Siyahın ve beyazın mükemmel uyumu, çöllerin bir hazineden çıkmışı andıran altın sarısı kum renkleri kreasyonun en çarpıcı renkleri.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.