...

Kiğılı Erkek Modası

Erkek Modası’nın zamansız bir kavram olduğunu düşünen Kiğılı, yıllar sonrada modası geçmeyecek, hem iş hayatınızda hem de sosyal hayatınızda sahip olduğunuz duruşunuzu yansıtacağınız ve içerisinde kendi kişiliğinizi ortaya koyabileceğiniz bir koleksiyon sunuyor.

Koleksiyon oluşumunda, tasarımcıların bireysel dokunuşlarındansa, en çok Kiğılı erkekleri’nin tercihlerine ve memnuniyetine kıymet veren Kiğılı, bu bahar koleksiyonunu iyimserlik, tutku ve sadakat duygularıyla çıkardı.

Kiğılı, dünya çapındaki pazar için zor olan bir anda, iyimserliğin gerekliliğine mutlak inanarak, başarmanın tutkudan geçtiğini biliyor ve bu tutku duygusu ile müşterilerinin sadakati için elinden geleni yapmaya özen gösteriyor.



Bu sezon yazın açık tonlarına inat siyah gölgeler, erkek gardrobunun liderinin koyu tonlar olduğunu ispatlıyor. Özel işçilikle inceltilmiş yenilikçi kumaşlar, UV ışınlarına başkaldıran bir kullanışlılıkta. Pasif desenlerin, düz filafil dokumaların çok alternatifli drop ve beden skalası ile hazırlandığı takım elbise ve ceket koleksiyonu, % 100 yün – yün ipek – yün kaşmir ve bir kısmında da özel tercih edenleri için yün – terylen kompozisyonlar da hayat buldu.Bu yaza özel hazırlanan Marine Gömlek Koleksiyonu sınırlı sayıda üretildi. Haftasonu rahatlığına ve şıklığına özen gösteren erkeklerin, yıkamalı koton pantolonlarla tercihi olabilecek bu gömlekleri, dileyen incecik mont lar ile dileyense blazer ceketler ile kombinleyebilecek..

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.