...

Argento Beachwear 2009 Kataloğu

Argento Beachwear 2009 yılı katalog çekimlerinde Danimarkalı manken Stefanie Cornulassen’i kullandı. Güzel fiziğiyle, muhteşem ölçüleri ve uzun bacaklarıyla dikkat çeken manken Stephanie Cornulassen birbirinden farklı Argento Beachwear modellerini de başarıyla taşıdı.

Argento Mayo tarafından keşfedilen 20 yaşındaki manken Stephanie Cornulassen dünyaca ünlü bir manken olma yolunda adım adım ilerliyor… Çekimler Göcek’te yapıldı. Fotoğrafları ise ünlü fotoğrafçı Gencer Bavbek tarafından çekildi.

Güzel manken Stephanie Cornulassen’in güzelliğiyle estetik kattığı Argento’nun 2009 koleksiyonu sahilde iddialı olmak isteyen, ayrıntıdan hoşlanan bütün kadınlara hitap ediyor. Mayo ve bikinide şıklığı ön planda tutan Argento Beachwear bu yaz da tüm kadınların dişi ruhunu plajlara taşıyacak.

Detaya verilen önem ve estetik, 2009 koleksiyonunda da kendini gösteriyor. Payet işlemeler, metal ve ahşap aksesuarlar, taşlar, boncuklar, kemerler mayo ve bikinilerde koleksiyonu tamamlayan ayrıntılar olarak göze çarpıyor. Mayo ve bikini kumaşı ile kombinli pareolar,pantalonlar, plaj elbiseleri, etekler, düz slipler, uygun kumaştan alt ve üstler ise kadınları plaja inerken ne giysem derdinden kurtarıyor. Argento 2009 koleksiyonunun şık tasarımları ve ayrıntıda saklı estetiğiyle kadınları plajların gözdesi yapacak…

Yeni modelleriyle Argento Beachwear 2009; tarzıya konuşturan, kendinden emin, gittiği her yerde ilgi odağı olmak isteyen tüm kadınları Argento’ya çağırıyor…

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum -> “Argento Beachwear 2009 Kataloğu”

  1. eda :

    selam

    ben argento markanin mayolarina bayiliyorum. sene once katalogdan siparis vermistik ama anladigim kadariyla kalkti.
    argento nun mayolarini nereden satin alabilirim? bir toptanci varmidir acaba?

    ilginiz icin simdiden cok tesekkur ederim

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.