...

X Side Bahar Koleksiyonu

Sokak modasının alternatif adreslerinden biri olmayı başaran XSide, bahara pek çok farklı tema ile merhaba diyor. Modayı özgün yorumlar ve uygun fiyatlar ile sunan XSide, yeni mevsimde de stil sahibi genç kadın ve erkeklerin gardıroplarındaki haklı yerini alacak.

XSIDE’ın Bahar Kadınları…
XSide
kadın koleksiyonu bu bahar 3 tema çevresinde toplanıyor: “Kate”, “Valerie” ve “Willow”. Kısa ceketler, bol kesim jean ceketler, ekose montlar, denim şort ve dar paça pantolonlar, kargo pantolon ve capri’ler, çiçekli gömlekler, baskılı tişörtler, kısa ve uzun kollu hırkalar, file ayakkabılar, çeşit çeşit babet ve çantalar, bez ayakkabılar, parmak arası terlikler, şapkalar, kemerler ve daha fazlası LC Waikiki mağazalarında XSide kadınının beğenisine sunuluyor.

XSIDE’ın Bahar Erkekleri…
Easy Rider”, “Rain Forest”, “Summer Collage” ve “Game Over” adlı temalar XSide erkeğine hem ofiste hem de sokakta eşlik eden sportif bir bahar şıklığı vaat ediyor. Bahar ve yaz aylarının vazgeçilmezlerini bir araya getiren XSide erkek koleksiyonunda kendinden kemerli kargo pantolon ve roller’lar, dar kalıplı ekose ve çizgili gömlekler, farklı yıkama ve renklerde dar kesim jean’ler, ekose pantolon ve roller’lar, polo yakalı tişörtler, trençkot, kapüşonlu yelekler, montlar, tişört veya gömlekle birleştirilmiş trikolar, temaları anlatan baskılı tişörtler, diz altı ve diz üstü yüzme şortları, parmak arası terlikler, bez ayakkabılar, kepler, çantalar ve kemerler yer alıyor.

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.