...

Sevgililer Gününe Parfüm Önerileri

Yaklaşan Sevgililer Günü için sevgilinize afrodizyak içerikli parfüm alarak aşkınızı perçinlemek istiyorsanız işte size birkaç parfüm önerisi…

Bulgari – Jasmin Noir
Sofistike ve çekici Jasmin Noir, Bvlgari’nin klasik parfümlerinin en yenisi. Jasmin Noir, “Siyah Yasemin”, hayal gücünü alevlendiren bir çiçek. Kar-beyazı, narin çiçek, akşam karanlığında ılık ve tensel, gizem dolu bir koku yayıyor. Şaşırtıcı hipnotik ruhu ortaya çıkaran Jasmin Noir, paha biçilmez ve esrarengiz çiçeği Sevil’de bir metafora dönüştürüyor.

Guerlain – Homme
Fiziği, varoluşu ve çekim gücü ile bir erkek. Yaratılıştan beri kadının tamamlayıcısı, bütünün diğer parçası. Arzulu, heyecan verici, seçici ve içgüdüsel-yemek,içmek , sevişmek kadar doğal… Lime, Itır, Bergamot, Yeşil çay, Nane, Ravent, Sedir ağacı, Şeker kamışı, Rom, Vetiver ile enerji veren bir parfüm. Guerlain Homme evcilleşmeyen ruhunuz için tüm Sevil mağazalarında…

Jean Paul Gaultier – Madame
Madame kadını hayat dolu, asi, neşeli, kendi modasını kendi yaratan, eşsiz ve orijinal bir kadın… Kesinlikle doğuştan gelen bir yeteneğe sahip. Hayat dolu ve canlı. Su gibi pürüzsüz, kendine güvenen, cesur bir duruş. Madame’ın imzası kısa ve nettir, bir kalemin boş bir sayfa üzerinde bıraktığı iz gibi… Sevil’den alacağınız Madame sevginizin imzası olacak.

Roberto Cavalli – Black
Sevil’den Roberto Cavalli ile yenilik ve hareket zamanı… Tüm kuralları yıkan bir parfüm. Siyah bir koku… Kişniş ve tarhun otunun baharat etkisi, bambunun aroması ile buluşuyor. Lavanta, beyaz biber ve sardunya ile zarif bir karaktere bürünüyor. Tonka tohumunun şehveti musk’ın derinliklerinde kaybolurken Sedir ağacının ışığı sızıyor… Erkeksi şişe markanın sembolü yılan ile sarınıyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.