...

Nasıl bir yeni yıl partisine davetlisiniz?

Pierre Cardin; modern ve kentli kadınlara, şık bir gece elbisesinden sokak partilerinde giyilebilecek özgür tasarımlara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bu alternatiflerden hangisi benim için daha uygun diye soruyorsanız önce nasıl bir yılbaşı partisine davetli olduğunuzu belirleyin.

Yılbaşı gecesi için özel görünmek isteyen kadınlara Pierre Cardin, farklı alternatifler sunuyor. Pierre Cardin 2009 Kış Koleksiyonu; metalik renklerin cazibesini, siyahın asaletini ve canlı renklerin getirdiği ışıltıyı yansıtıyor. Nasıl bir yılbaşı gecesi geçirmeyi planlarsanız planlayın, seçtiğiniz kıyafetin içinde kendinizi rahat ve bir o kadar da özel hissedeceksiniz. Yılbaşına özel olarak hazırlanan %30 indirim kampanyası bu ürünleri daha da cazip kılıyor!

Cesur Pierre Cardin Kadını
Koleksiyonda cesur kadınlar için iddialı kesimler ve fit takımlar yer alıyor. Toz bulutundan esinlenerek metal renklerinin elegan gece elbiselerinde kullanılması, farklı tarzı yansıtan detaylar. En yeni kumaşların en doğal malzeme ile birlikte kullanıldığı kombinasyonlarda takıların ve diğer aksesuarların uyumu ön plana çıkarılıyor.

Eğer yeni yılı seçkin bir mekanda kutlayacaksanız ve yılbaşı balosuna giyecek özel, sade ve şık bir gece kıyafeti arıyorsanız, cesur Pierre Cardin kadınının koleksiyonuna mutlaka bir göz atmalısınız.

Sokak Modasına Uygun Alternatifler
İtalyan asıllı Fransız moda devi Pierre Cardin, maceraperest kişiliği sayesinde lüks ürünleri sokağa taşımayı çok iyi başarıyor. Bu radikal çıkışından dolayı Time dergisi, ünlü modacı Pierre Cardin’i “Houte Couture’ü kalabalıklara taşıyan adam” başlığıyla kapaktan tanıtmıştı.

Modanın eskilere dönüş yaptığı ve geçmişten ilham aldığı sezonda, Pierre Cardin tasarımları geleceğin yansımalarını taşıyan fütüristik bir çizgiye sahip. Koleksiyonda griler, metaller ve siyah parlak kumaşlar yerine doğa renklerinin kullanıldığı daha rahat ve sade ürünler de bulunuyor.

İşte koleksiyonun bu özgür parçaları sizi; yeni yılı kutlayacağınız sokak partilerinde ya da rahat ev partilerinde şıklığın odak noktası kılacak.



Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.