...

Diesel Kids Çocukları Uzay Yolunda

Diesel, 08-09 Sonbahar/Kış Kids Koleksiyonu için hazırladığı reklam filmi ile, Hollywood’un fantastik yapımlarının görüntü ve efekt kalitesini aratmıyor. Genç internet sörfçülerinin retro ve futuristik Diesel Kids dünyasını keşfetmelerini amaçlayan “Geçmişin ve Geleceğin Kaşifleri” isimli reklam filmi, yıl sonuna kadar www.dieselkids.com adresinde yayınlanacak.

Gerçek ve bilim kurgunun birleştiği Diesel dünyasını, I-Pod’una indir…
Yeni sezon koleksiyonuna paralel olarak, 19. yüzyılın eksantrik maceralarından ilk video oyunlarına ve kozmonot öncülerine dair her şeyden ilham alan reklam filmi, son teknoloji bilgisayar destekli hyper-realistic animasyonlar ile çocuk kaşiflerin gerçek görüntülerini birleştiriyor. Diesel’in yaratıcı direktörü Wilbert Das ve Abstract Groove’un işbirliği ile doğan projenin amacını da, genç internet sörfçülerin gizemli Diesel dünyasını videonun I-Pod versiyonunu indirerek keşfetmeleri oluşturuyor.

Gerçeklik ve bilimkurgu, bu gerçeküstü dünyada Diesel Kids’in 08-09 Sonbahar/Kış koleksiyonu’nun olmazsa olmaz tasarımları ile birleşiyor. Reklam filminde yer alan koleksiyona dair parçalar arasında, Paddom, Roket veya Kinkey isimlerini taşıyan ince denim tasarımlar, Diesel logolu rengarenk süveterler, grafik desenli t–shirtler, pembe örgülü pançolar ve ayakkabılar bulunuyor.

Diesel Kids ürünlerine İstanbul’da Akmerkez, Teşvikiye, Erenköy, İstinye Park, Taksim, Ankara’da Armada, İzmir’de Alsancak mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.