...

Levi’s Red Tab Girls

LEVI’S® RED TAB® GIRLS
Levi’s® Sonbahar Kış 2008 sezonu için hazırladığı yeni görüntüsünü, kurgusunu David Vasiljevic’in hazırladığı, Shannen Click ve Rachel Clark’ın modelliğini yaptığı siyah beyaz görselli bir kampanya ile sunuyor.

Levi’s® Sonbahar Kış 2008 Red Tab® Girls koleksiyonu 1970’lerin hem bohem hem de rock ’n’ roll temalarından izler taşıyor. Koleksiyondaki ürünler karmaşık, seksi ve gizemli!

Bu sezon Levi’s® kızları 1970’lerin jean’lerinin yeni ve modern yorumlarını sokaklara getiriyor; kesimler kalçaları daha güzel ve bacakları daha uzun gösteriyor. Bol üstler, yumuşak montlar, ceketler bu görüntüleri tamamlıyor.

Levi’s® kızlarının favorileri paçaya doğru genişleyen 479 modeli ve koleksiyondaki en dar modellerden biri olan 473 olacak.

Koleksiyondaki tüm farklı jean kesimleri Avusturalya doğumlu fotoğrafçı David Vasiljevic’in çektiği kampanyada görülebilir. İlanlarda görülen Amerikan güzelleri Shannan Click ve Rachel Clark, Levi’s® ile özdeşleşmiş olan güç, akıl ve seksapeliteyi açıkça ortaya koyuyor.

Levi’s® Red Tab® Girls Sonbahar Kış koleksiyonu Levi’s® mağazalarında

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.