Assortie kadını yeni sezonda ışıltılı ve çekici…

Assortie

Modayı takip eden, yenilikçi ve görünümüne özen gösterenlerin tercihi Assortie, 2008–2009 Sonbahar-Kış takı ve aksesuar modasını özetleyen bir koleksiyon hazırladı. Yeni sezon koleksiyonunu Ekvatorlu Top Model Jessica Perez ile tanıtan Assortie, ışıltı temasını ön planda tutarak hazırladığı takı ve aksesuarları ile farklı bir duruşla karşımıza çıkıyor.

Koray Birand’ın deklanşöründen birbirinden güzel karelerin yansıdığı çekimin moda editörlüğünü ise Melis Ağazat üstlendi. Assortie kadınının çarpıcı ve kendine güvenen yanını ortaya çıkaran tasarımlar iddialı bir sonbahar-kış stili yaratıyor. Işıltılı, modern ve kadınsı tasarımlara parlak çizgilerin yanı sıra bu senenin favorisi olan büyük takı trendi hâkim. Assortie tasarımları, modern kadına hitap eden çizgisi ile hem 2008–2009 Sonbahar-Kış modasını yansıtıyor hem de trendleri belirleyen stili ile yenilikçi bir tarz ortaya koyuyor. Üst üste takılan iri kolyeler ile bu kış tüm gözler boyunlarda olacak. Birden çok sayıda takılan halka bilezik ve bileklikler geçen sezon olduğu gibi bu sezona da damgasını vuracak.

Yazın ve güneşin bitmeyen enerjisini soğuk kış günlerine taşıyan renklerin yanı sıra gri tonları ve toprak renkleri bu sezonda öne çıkıyor. Sonbahar-kış sezonunda kumaş çantaların yerini yılan derisi görünümlü rugan çantalar alıyor. Kemerler bu sezonda da favori aksesuarlar arasında. Çantanıza uygun kemer bulmakta zorlanıyorsanız Assortie’nin yeni sezon koleksiyonlarını mutlaka görün.

Yeni tarzlar, farklı bakışlar, tercih edilen olmak için; bütünüyle Assortie

Assortie
Assortie


Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.