Pierre Cardin gazete sayfalarında

Pierre Cardin’den Gazete Sayfalarına Yansıyan Bir Hikaye

Tasarımları ile moda dünyasını kasıp kavuran ve yarım yüzyıldır akıllara kazınan İtalyan asıllı Fransı moda devi Pierre Cardin, macerapesrest kişiliği sayesinde lüks ürünleri sokağa taşıdı. Time dergisinin bu radikal çıkışından dolayı “Haute Couture’u kalabalıklara taşıyan adam” başlığıyla kapak yaptığı ünlü modacı, Pierre Cardin‘i Pierre Cardin yapanın basında yer alan haberler olduğunu söylüyor.

Bu inanıştan yola çıkarak; Pierre Cardin‘in 2008-2009 sonbahar/kış koleksiyonunun çekimlerinde “gazete” konsepti oluşturuldu. Nihat Odabaşının yaptığı ve 3 gün süren çekimlerde kullanılan plato merkezi, “gazete sayfalarına haber olmanın marka olmak için önemi” konsepti üzerine şekillendirildi. Pierre Cardin ile ilgili dünyanın dört bir yanındaki gazetelere konu olmuş haberlerden esinlenerek hazırlanan çekim ortamında küçük bir de gazete ofisi oluşturuldu.

Fransız Markasının Kış Koleksiyonundaki Teması:UZAY

Teknolojiyi hazır giyim ile birleştirerek, senkronize bir temayla hazırlanan 2008-2009 sonbahar/kış koleksiyonu oldukça dikkat çekici ve iddialı. Modanın eskilere dönüş yaptığı ve geçmişten ilham aldığı sezonda, Pierre Cardin tasarımları geleceğin yansımalarını taşıyan fütüristik bir çizgiye sahip. Sürekliliği ve küreselliği simgeleyen “UZAY” teması yeni koleksiyonun çıkış noktası.



Şık ve Cesur Pierre Cardin Kadını…Bu yıl özellikle kadın kreasyonlarıyla iddialı olan Pierre Cardin, sezon temasına uygun olarak merkeze kadını alıyor. Cesur kadınlar için, iddialı kesimler ve fit takmlar ile metal renklerinin elegan gece elbiselerinde kullanılması, bu farklı tarzı yansıtan başlıca detaylar. En yeni kumaşların en doğal malzeme ile birlikte kullanıldığı kombinasyonlarda takıların ve diğer aksesuarların uyumu ön plana çıkıyor.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.