...

Mudo’dan ramazan paketi

Mudo'da bu ramazan sen kazanRamazan ayı boyunca Mudo City’nin renkli dünyasında %40’a varan indirimler, hediye çekleri ve daha fazlası sizleri bekliyor! Her gün saat 12:00 – 14:00 arası Mudo City mağazalarına uğrayın Ramazan’a özel indirim ve süprizlerden faydalanın.
Mudo Ramazan ayı boyunca öğlen yemeği saatlerinize farklı bir kampanya ile merhaba diyor.

21 Eylül 2008 tarihine kadar sürecek olan öğlen molası kampanyası ile her gün Mudo müşterilerini müthiş avantajlar bekliyor. Ramazan ayı boyunca Mudo City mağazalarında her gün farklı bir ürün grubu ve markada indirim uygulanıyor. Böylece Ramazan ayı boyunca Mudo City mağazalarında her uğrayışınızda başka bir sürprizle karşılaşacaksınız. Haftanın 7 günü Ramazan boyunca Mudo mağazalarında uygulanacak indirimleri sizleri şu sırayla bekliyor:mudo ramazan kampanyası

*Pazartesi Mudo’nun ithal markaları 12:00-14:00 saatleri arasında %20 indirimle Mudo müşterilerinin beğenisine sunuluyor. Yine aynı gün eşsiz çanta, ayakkabı ve aksesuar alternatifleriyle Mudo Accessoires %30 indirim sunuyor.

*Salı günü Mudo Collection Bayan ürün grubunda %20 indirim ile bayanların öğlen arası karnavala dönüşüyor.

*Çarşamba günleri ise centilmenleri ağırlıyor. Mudo Collection erkek ürün grubunda Çarşamba günleri 3 al 2 öde kampanyası uygulanıyor.

*Perşembe günleri ise aksesuara doyamayan bayanların yüzü bir defa daha gülüyor Mudo Accessoires ürünleri %30 indirimle sunuluyor ayrıca gençlik ve dinamizminden hiçbir şey kaybetmeyenlerde mutlu oluyor. Çünkü sokak modasının Türkiye’de ki temsilcisi FTS 64 tüm thirtlerde %30 indirimle etrafa enerji saçıyor.

*Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Mudo Concept ile evinizde bayram havası esiyor. Bayramda gelecek misafirler için hazırlamanın tam vakti. Cuma Mudo Concept’in banyo mutfak ürünlerinde %30 indirim uygulanıyor. Cumartesi ise Mudo Concept’in dekoratif ve Kişisel aksesuarlarında %30 indirim sunuluyor. Pazar günleri ise ev tekstili ve aydınlatma ürünlerin yine %30 indirimli ürünleri 12:00 -14:00 saatleri arasında bulmak mümkün. Ramazan ayı boyunca evinizi ve gardırobunuzu öğlen molasında yenilemenin tadına varacak bayram için karlı bir hazırlık yapacaksınız.

Ayrıca 30 Eylül 2008 tarihine kadar HSBC Advantage kredi kartı ile alışveriş yapan Mudo müşterileri her 50 ytl ve üzeri alışverişte Mudo avantaj kuponu kazanıyor. Mudo Avataj kuponunda müşterileri bekleyen sürprizler ise şöyle; 40 ytl, 30 ytl ve 20 ytl’lik hediye çekleri, %20, 25, 40 ve %50 indirim sağlayan kuponlar.
Bu Ramazan Mudo müşterileri kazanıyor…

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.