...

Lola & Coco by La Senza iç giyim modelleri

La Senza iç giyim modelleri ve kampanya haberi

La Senza, her bütçeye uygun fiyatlarda şık ve kaliteli bayan iç giyimi konusunda tüketiciler arasında en büyük ilgiyi gören marka olma özelliğini taşıyor.

La Senza, misyonunu yüksek kaliteli bayan iç giyim ürünlerini, dünya çapında bir marka olarak, tüm dünya üzerindeki tüketicilerin beğenisine sunmak olarak tanımlıyor. Ürünlerinde kaliteyi, uygunluğu ve değeri birleştiren LA SENZA, aynı zamanda müşterilerine benzersiz bir hizmet anlayışı da sunuyor. LA SENZA, iki ayrı alanda müşteri gereksinimlerini karşılamayı amaçlıyor: Öncelikle, LA SENZA’nın, tüm müşteri gruplarına hitap eden kişiye özel bayan iç giyimi alanında bir numaralı marka olmasını sağlamak; ikinci olarak da, hediyelik eşya seçiminde alıcılara birbirinden cazip ürünleriyle sonsuz seçenekler sunabilmek.

İlk LA SENZA mağazasının 1990 yılında açılışından bugüne kadar LA SENZA, vizyonunu kendi alanında kusursuzluğa ulaşabilme üzerinde odakladı. LA SENZA markası bugün piyasada, üstün kalite, makul fiyatlar ve şıklığın simgesi olarak algılanıyor. Elde ettiği bu başarının kazandırdığı gururla LA SENZA, tüm çabalarını en yüksek düzeyde müşteri memnuniyetinin elde edilmesi ve en yüksek kalitede ürünlerin müşterilerinin beğenisine sunma üzerinde yoğunlaştırdı.

LA SENZA, sutyen ve külottan gecelik ve pijamalara, gece kıyafetlerinden vücut bakım ürünlerine ve aksesuarlara kadar uzanan geniş bir yelpaze içinde yer alan birbirinden güzel ürünlerini cazip ve samimi bir ortamda sunarak, bayanlara doyumsuz bir alışveriş zevki sunuyor.

Lola & Coco by La Senza iç giyim modellerinden derlediklerimiz…

La Senza iç giyim modelleri ve kampanya haberiLa Senza iç giyim modelleri ve kampanya haberi
La Senza iç giyim modelleri ve kampanya haberiLa Senza iç giyim modelleri ve kampanya haberi


Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.