Mendos’ta indirim haberi

Mendo's indirim haberi

Mendo's indirim haberiMendo’s’un dev markaları güzelleştiriyor, fiyatları serinletiyor.
Renkli ve zengin bir koleksiyonla yaza şık bir giriş yapan Mendo’s mağazaları, 18 Temmuz’dan itibaren % 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Mendo’s Türkiye genelindeki 20 mağazasıyla dünyada dev markaların mayo ve deniz aksesuarları ile iç çamaşırı koleksiyonlarını ayağınıza getiriyor. Dünya plaj modasının lideri Gottex’ten, 1 beden küçülten Maryan Mehlhorn’a, dünyada trendleri belirleyen moda devleri Calvin Klein ve Emporio Armani’den, iç giyim uzmanları Selmark ve Maiden Form’a kadar binlerce ürüne 18 Temmuz’dan itibaren % 50’ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. Her bedene ve vücut tipine uygun alternatifler, uçuşan canlı renkler, lameler, doreler, vazgeçilmez siyah-beyazlar ve 2008’in en gözde aksesuarları ile dolu Mendo’s vitrinleri bu cazip indirimle boşalacağa benziyor.

Mendo's indirim haberi

Mendo’s Hakkında ;

Türkiye iç giyim sektörünün köklü firmalarından Çiçek İç Giyim’in sahibi olduğu Mendo’s mağazalarının ilki 1994’te Akmerkez’de açılmıştır. Bunu 1996 yılında açılan Carousel ve Bağdat Caddesi, 1999’da Ankara ve sonraki yıllarda Türkiye geneline yayılan toplam 20 mağaza izlemiştir. Mayo ve iç çamaşırı ağırlıklı bir ürün yelpazesi sunan Mendo’s mağazalarında Gottex, Calvin Klein, Gideon Oberson, Emporio Armani, Just Cavalli, Emamo, Maryan Mehlhorn, Selmark, Maidenform, Miracle Suit, Linclalor, Donna Victoria ve Calze Levante markalı ürünleri bulmak mümkündür. Mendo’s, franchising sistemiyle büyümeyi hedeflemektedir. Mendo’s; İstanbul’da Akmerkez, Carousel, Bağdat Caddesi, Nautilus, Olivium, City’s, Kanyon, İstinyepark; İzmir’de Alsancak; Ankara’da Ankamall; Bodrum’da Türkbükü Merkez, Türkbükü Kuum Otel, Yalıkavak Marina, Bodrum Merkez; Antalya’da Adam&Eve Hotel, Rixos Hotel ve Shemall A.V.M.; Çeşme’de Alaçatı; Mersin’de Marina Vista mağazaları ile hizmet vermektedir.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.