Rebul’dan yaz sürprizi

Rebul'dan yaz suprizi

Türkiye’nin parfüm efsanesi Rebul, yaza Rebul Women serisinden hayli iddialı üç deodorantla giriyor. Ambalajları ve renkleriyle de heyecan verici çekicilikteki bu deodorantlar; gün boyu kuruluk, etkileyici bir ferahlık ve baştan çıkarıcı bir koku vaat ediyor…
Son dönemde özellikle kadın parfümlerinde romantik bir konsepte bürünerek “Aşkın 3 Hali” sloganıyla yola çıkan firma; yasemin, amber-vanilya ve gül-Frenk üzümü ağırlıklı yeni deodorant serisiyle modern kadınların etkileyici parfümü olarak vazgeçilmez olmaya aday.

Sıcak yaz günlerindeki koşuşturmacalar arasında kimse kötü kokmak ve çekiciliğinden vazgeçmek istemez. İşte bu durumlarda bile, yanında Rebul Women Deodoranta sahip her kadın daima taze, canlı ve baştan çıkarıcıdır. Jasmin, Rose&Cassis ve Amber&Vanilla seçenekleriyle hayatı dolu dolu yaşayan, enerjik ve modern kadının her an güzel kokma arzusuna cevap veren Rebul Women deodorant serisi, yeni bir cazibe kaynağı olacak. Yazın sıcaklığında ter kokusuna karşı gün boyu etkili koruma sağlayan Rebul Women deodorantlarla tazeleneceksiniz.

İşte “Aşkın 3 Hali” sloganıyla üretilen 3 yeni deodorant:

REBUL JASMİN; Taze, masum ve zarif yaseminin kendine aşık eden kokusu… Rebul Jasmin’ in içindeki notalar aşkı ve sevgiyi anlatıyor. Heyecan verici çiçeksi kokusuyla kadına karşı konulmaz bir güzellik katıyor.

REBUL ROSE & CASSIS; Serinin en iddialı parfümü… Frenk üzümü ve gülün muhteşem uyumu, hayatın tüm güzel duygularını hatırlatıyor. Masal diyarlarından kaçıp gelen meyveli ve çiçeksi özelliği başınızı döndürecek.

REBUL AMBER & VANILLA; Sıcak ve tatlı notaları ile teninizi aşka savuruyor. Oryantal kokusunda kendinizi bulup, içinizdeki şehvetli, sıcak ve tatlı kadını ortaya çıkartacak. Ateş kadar yakıcı kokusu ile çevrenizdekilerin aklını başından alacaksınız.

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.