...

Miss Kelly 2008 gelinlik modelleri

2008 gelinlik trendlerine göre; tafta ve organze öne çıkan kumaşlar. Bazı modellerde ise tül ağırlıklı. Beyaz renk artık neredeyse hiç tercih edilmiyor. Ekru , kemik renkleri tene daha çok yakışıyor. Bazı modellerde ise renkli işlemeler kullanılıyor. Pırıltı ise bir gelinliğin vazgeçilmez kuralı. Dantel ise tahtını bırakmış görünüyor. Modern çağımızın modern gelin adayları artık hep farklılık peşinde.

2008 gelinlik trendlerini yakın takipçisi Paris’li ünlü modaevi Miss Kelly koleksiyonu çocukken hep hayal ettiğimiz, tüllerden ve uzun kuyruklu modellerden oluşuyor. Daha klasik diyebileceğimiz gelinlik modellerinin Miss Kelly gelinlik koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Miss Kelly 2008 gelinlik modelleriMiss Kelly 2008 gelinlik modelleriMiss Kelly 2008 gelinlik modelleriMiss Kelly 2008 gelinlik modelleri











Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.