Aldo’da indirim avantajı

Aldo indirim haberi

Erkek ya da kadın, ayakkabı ve aksesuar denildiğinde akla gelen ilk markalar arasında yer alan ALDO, ayakkabıdan çantaya, kolyeden küpeye, saatten bileziğe, gözlükten şapkaya kadar tüm ürünlerinde % 50’ye varan indirime girdi.
ALDO’nun doğal materyaller ve renkleri kullanarak hazırladığı yeni sezon koleksiyonu doğayı ve eski zamanları bize getiriyor. Doğa ve eski dünya sanatları ve mimarisi 2008 Yaz Koleksiyonu’nun iham kaynağı.

Aldo indirim haberi

Romantik temasında yuvarlak burunlar, İspanyol tarzı modeller ve kalın topuklar çizginin ana modellerinden.. Afrika temasında ise dünyanın dört bir yanındaki tabiat ve eski dönem sanatları koleksiyonun ilham kaynağı. Turuncu, mor ve kırmızı gibi canlı renkler, doğal, yumuşak renklerle kombinlenerek kabile hissi yaratıyor. Düz ayakkabılar ve gladyatör tipi sandaletler safari hissini korurken, ayakkabılarda yılan derisi de kullanılıyor. Tabiat renkleri ve süslemeleri de dikkati çekiyor. Geometri temasında geniş, elastik bantlar ve yumuşak deri kombinleri bu modaya çağın ötesinde ve gerçeküstü bir tarz getirirken, feminenliği de koruyor. Geometrik şekiller ayakkabı burunlarına ve topuklarına hakim.
Takım elbise ile kullanılan ayakkabı modellerinde ise; siyah, beyaz, lame ve dore vurgulanıyor. Ayakkabılar; açık burunlar, çivi topuklar ve siyah rugan ile yeniden doğuyor.

Aldo indirim haberi

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

1 Yorum -> “Aldo’da indirim avantajı”

  1. kampanyacıyız :

    tebrikler güzel yazılar ve güzel bir blog

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.