...

Tita’da şort modası

Tita şort modelleriGenç ve dinamik bayanların tercihi Tita, yaz ayları için hazırladığı şort koleksiyonuyla rahatlığı ve şıklığı buluşturuyor. Tita’nın yazın tüm canlı renklerini bir araya getiren koleksiyonunda günün her anı için şık bir şort bulabilir, sıcak günlerin keyfini hiç bunalmadan doyasıya çıkarabilirsiniz.İster günlük hayatta, ister işte, ister tatilde-plajda… Tita’nın özel koleksiyonundaki şortlarıyla hem şık hem de rahat olabilir, yaz aylarının keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Koleksiyonlarıyla dinamik ve modern bayanların tercihi olan Tita’da günün her saati için farklı bir şort bulmak mümkün…

Tita’nın yaz için tasarladığı şortlarda beyaz, sarı, pembe, yeşil ve kırmızı renkler ön plana çıkarken, metal düğmeler ve çıtçılarla bezenen sade ama ince işçiliğe dayanan modeller ise göz kamaştırıyor. Plajda giymek için poplin kumaşlardan üretilen nakış desenli, belden kuşaklı şort modelleri Tita kızının farklılığını yansıtıyor. Hem gündüz hem de gece giyilebilecek kemerli şortlar ise şıklığıyla her mekanda dikkat çekmek isteyenlere sesleniyor. Yandan cepli mini şortların tasarımlarıyla farklılık yarattığı koleksiyonda kumaşlar ise ürün grubuna göre değişiyor. Günlük kullanım için pamuklu likralı kumaşlar tercih edilirken, daha seksi bir dokunuş için tasarımlarda saten likralı ve saten gabardin kumaşlar ağırlığını hissettiriyor. Tita’nın yaz koleksiyonunda yer alan şortları, giyeceğiniz yer ve zamana göre kullanacağınız aksesuarlarla zenginleştirerek daha şık ve çekici olabilirsiniz. Kıyafeti güzel gösterebilecek en önemli detayın aksesuarlar olduğu için Tita tasarımcıları bu konuya da ayrı bir özen göstermiş.

Tüm Tita şortları çeşitli aksesuarlarla zenginleştirilebilecek şekilde tasarlanmış. Örneğin, şortunuzu modeline göre babet ya da yüksek platformlu ayakkabılarla birlikte giyebilirsiniz. Ya da kot şort ve basit bir tişörtten oluşan giysi seçiminizi farklılığınızı yansıtmak için deri ve taşlı bir kemerle birlikte kullanabilirsiniz. Geceleri ise tercih edeceğiniz taşlı jean ve saten şortlarla gece kıyafeti için hem kullanışlı hem de şık kombinasyonlar yaratabilirsiniz. Sade ama şık modellerin yer aldığı koleksiyonda şortların fiyatı kullanılan kumaş türüne ve modele göre 29,90 ve 59,90 YTL arasında değişiyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.