...

Lufian 2008 erkek koleksiyonu

“Casual, Smart Casual ve Fashion erkek giyim grubunun yaratıcı ve özgür tasarımlarıyla öne çıkan markası Lufian, 2008 Yaz koleksiyonu ile erkeklere rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor.”

Tarz sahibi olup aynı zamanda rahat giyime tutkun erkeklerin vazgeçilmez adresi haline gelen Lufian, 2008 Yaz koleksiyonu ile özgün tasarım ve yüksek kaliteyi bir araya getirdi. Hazırladığı her koleksiyon ile özgüveni yüksek beylerin ilgi odağı olmayı başaran Lufian, tatil günlerinin yanı sıra iş yaşamında da özgürlük vadediyor.

Lufian 2008 erkek koleksiyonu
Lufian 2008 erkek koleksiyonu

Lufian koleksiyonu, Casual, Smart Casual ve Fashion olmak üzere 3 ana grupta hazırlanıyor. Bu grupların içinde her sezon farklı temalar işlenerek erkek dünyası zenginleştiriliyor. Bu sezon Lufian, Casual grupta; “Racing”, “On The Road”, “Surf On The Beach” gibi temalarla, yaz mevsimini, bir karavanla çıkılan uzun bir yolculuk duygusuna bağlıyor. Yolculuk zamanlarının rahatlığını çeşitli kombinler ve detaylarla koleksiyona yansıtıyor. Farklı ve özgün tasarımlı yıkamalı pantolonlar, açık renk denimler, kargo pantolonlar, vintage t-shirt ve şortlar, rahat kalıplarla çalışılmış katlamalı kol ve apolet detaylı gömlekler ve trikolar bu grupta yer alıyor. Ekose gömleklerin, mont ve ceketlerin baskı ve nakışlarla yeniden yorumlanışı göz dolduruyor. Casual grubunun ağırlıklı renkleri; mavi, coral, pembe, safran, haki, bej ve toprak tonları.


Smart Casual grup, neo-klasik bir tarzı benimseyen beyler için şık kombinler sunuyor. Haftaiçi iş yaşamında ve akşam yemeklerinde tercih edilebileceği gibi, haftasonu da rahatlıkla kullanılabilen bu gruptaki ürünlere ağırlıklı olarak “Marine” teması hakim. Deniz rüzgarlarının, sonsuz mavinin, kırmızı mercanların, beyaz köpüklerin esinlerini taşıyan bu temada, blazer ceketler ve hafif yıkamalı chino pantolonlar ile, rengarenk çizgili gömlekler, t-shirtler ve baklava desenli trikolar kombinleniyor. Montların ve ceketlerin içlerindeki nakışlar ise barok sanatından izler taşıyor. Dıştan sadece bir blazer ceket ya da basic mont gibi görünen ürünün içi kontrast renkler, dar dokumalar, fermuarlar ve fonksiyonel cep detaylarıyla farklılaşıyor. Smart Casual’ın renkleri; yeşil, lacivert, metal mavi, beyaz ve coral.Fashion grupta işlenen “Cool” teması, Lufian erkeğinin özgüvenini ve romantizmini asil bir tarzla koleksiyona yansıtıyor. Bu temayı karakterize eden unsurlar ise, fit kalıplar, “shape memory” kumaşlar ve ince trikolar… Özel günler, davetler ve gece giyimi için tercih edilebilecek bu gruptaki giysiler; koyu renk ve beyaz denimler, düşük bel, dar paça pantolonlar, merserize örme gömlekler ve deri ceketler ile beylere slimfit bir duruş içinde şık ve cool bir hava veriyor. Renk kombinasyonları siyah, gri ve beyaz…

Lufian ayakkabılarda da tüm koleksiyonda olduğu gibi rahatlık ön planda. Her 3 ürün grubuyla da kombinlenebilen beyaz, siyah ve kahverengi deri ayakkabılar; safran, yeşil ve mavi garnileri ve farklı detaylarıyla dikkat çekiyor.




















Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

7 Yorum -> “Lufian 2008 erkek koleksiyonu”

  1. esma :

    Pazartesiden pazara kadar haftanın hergünü kendinizi farklı hissettirecek bir marka…

  2. BURCU :

    İstanbul’daki Lufian mağazalarını öğrenmek istiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

  3. canan menekşe :

    istanbul mağaza adreslerinizi öğrenmek istiyorum.teşekkür ediyorum.

  4. soner :

    istanbul mağza adreslerini öğrenmek istiyorum

  5. nihat çalışkan :

    tasarımlarınız çok özenle seçilmiş
    markanın biraz reklama ihtiyacı var gibi
    umarım kaliteniz aynı kalır.
    perakende mağazalarınızın adresleriini
    mail atarmısınız.
    teşekkürler

  6. lufian davut :

    nişantaşı
    güneşli ve kale avm de magazalarımız mevcuttur.

  7. tuğrul :

    arkadaşlar hem uygun fiyat hem kalite marka bence budur lufiandada bu var ama herkesinde söylediği gibi sadece reklama ihtiyacı var hemde acilen çünkü böyle bir marka yok

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.