...

King Paolo’dan klimalı ayakkabı devri

King Paolo klimalı ayakkabı Klimalı yakkabılar, King Paolo tarafından üretiliyor. Yeni nesil klimalı ayakkablar darbe emici sistem, adaptasyon sistem, klima comfort sistemi olamk üzere 3 sistemli ayakkabı olarak da adlandırılıyor. Firmanın tamamen kendi teknolojisini kullanarak ürettiği bu ayakkabların proje süreji iki yıl sürdü. Klima sistemi, ayakkanının “topuk yastığı” denen bölümüne yerleştirilmiş. Buradan aakkabının tabanına yayılan hortum, tribünlerde biriken kirli havanın tplandığı bölüm içerisindeki kirli havayı önce buradaki tribünlerden hortuma çekiyor. Kişi adım attığında ayakkabının topuk kısmına konan klim yada pompanın sıkışmasıyla kirli havayı dışarı pompalıyor. Bu hava hareketi her adımda yineleniyor. İçerde hava birikmesinin engellenmesi onucunda ayakta bir rahatsızlık olmuyor.

Darbe emici sistem sayesinde zeminden kaynaklanan ayağı rahatsız edici etkenler azaltılıyor, konforu yüksek bir yürüyüş sağlanıyor. Adaptasyon sistem sayesinde ayağınıza göre şekil alan 3 sistemli klimalı ayakkabıda kulanılan her parça yerli üretim olup King Paolo güvencesindedir.

King Paolo klimalı ayakkabı


Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

5 Yorum -> “King Paolo’dan klimalı ayakkabı devri”

  1. TANER KIRCI :

    ben yaklaşık 1 yıl önce king polo marka kilimalı birçift ayakkabı satınaldım. ancak kullanmaya başladıktan kısa süre sonra topuklarımda ağrı başladı ve uzun zaman kullanmadım arada bir kullanıyordum kullandıkçada topuklarımdaki ağrı arttı ve doktora çıktım. topuklarımda topuk dikeni olduğunu söylediler ve bu ayakkabıları kullandıkça şikayetim artıyor.

  2. Melek :

    Geçen hafta bu markanın ayakabbı aldım ve de çok memnunum. Ne kadar kaliteli olduğunu henüz bahsetmek çok erkendir fakat kullanma açısında harikalar ayakkabı. Teşekkür ederim.

  3. MEHMET ÖZSOY :

    Sayın yetkili,

    Ben Bağcılar da oturuyorum.Bana en yakın mağazanızın adresini alabilirmiyim.

    İnterten satışınız var mı?

    İyi günler

  4. Ali Selçuk :

    Ayakkabıda fiyat değil kalite ararım ama bu ayakkabıya verdiğim parayı acıyorum.klima hıkaye bu ayakabının hava sıbobları çalışmıyor basıt bır sabun köpüğü kullanarak deneyebılırsınız.Ayrıca tabanı çok sert (Eğer firma yetkilileri bu yorumu okursalar lütfen dikkate alsınlar çünkü bunca yatırım boşa gidebilir)

  5. ahmet :

    KOLAY GELSİN BEN 5 – 6 AY ÖNCE AYAKKABINIZI ALDIM RAHATLIK OLARAK ÇOK İYİ FAKAT DİKKATLİ KULLANMAYA ÇALIŞTIĞIM HALDE AYAKKABININ BURUN KISMI AÇILDI BU AYAKKABIDAN BEN BÖYLE BİRŞEY BEKLEMİYORDUM YENİSİYLE DEĞİŞTİREBİLİRMİYİZ?

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.