İstanbul Moda ve Hazır Giyim Konferansı ve Sergisi”

Sektörün önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olan Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD), İstanbul’da 26-27 Haziran 2008 tarihleri arasında “İstanbul Moda ve Hazır Giyim Konferansı ve Sergisi” başlıklı “İstanbul, Tasarım ve Üretimin Buluştuğu Moda Köprüleri” teması altında uluslararası bir organizasyon düzenlemektedir.

Konferans, özellikle Avrupa, Euromed bölgesi ve çevre ülkelerde sektörümüzün geleceği için bilgileri, yeni uygulamaları ve kılavuzları paylaşmak için moda, tasarım ve hazır giyim üretim sektörlerinin önemli aktörlerini bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Bu konferans, Türkiye’ye ve İstanbul’a moda, tekstil ve hazır giyim sanayisinin merkezi olarak dikkatleri çekmeyi amaçlamaktadır.

Neden Türkiye?
Türkiye, dünyadaki organik pamuk üretiminde 1. büyük tedarikçi
Türkiye, dünyadaki tekstil ve hazır giyimde 5. büyük üretici
Türkiye, dünyadaki pamuk üretiminde 7. büyük üretici
Türk üreticiler, göreceli ucuz, esnek ve eğitimli işgücüne sahiptir
Türkiye, Avrupa Birliği ülkeleri ile beraber Gümrük Birliğine üyedir
Gelişmekte olan ülkelerle karşılaştırıldığında, Türkiye daha üst düzey bilgi teknolojilerine sahiptir
Türk işletmeleri, geniş ölçekte renk ve tasarım üretme, hızlı cevap verme, zamanında teslimat gücü ile esnek ödeme şekillerine sahiptir

Bu 2 günlük konferansta toplamda 7 oturum olacaktır.
Ana başlıklar şu şekildedir: “Dünyadaki Dış Alımlara Dair Bir Bakış”, “Küresel Yeni Ticaret Düzeni”, “Yenilikler ve Yeni Teknolojiler”, “Gelecekte Tasarım ve Yeni Eğilimler – İleriye Bakış”, “Türkiye’deki Tedarik Zinciri Yönetiminin Sihri”, “Anadolu’daki Tekstil Sanatı ve Moda Kültürü” ve “Sektör için Eğitim”.

Tüm bu oturumlara en üst düzey yöneticileri konuşmacı olarak davet etmekteyiz ve sektörün temsilcileri için çok üretken ve faydalı bu Konferansa önemli kurumlar destek olmaktadır.

Kurumsal öncelikleriniz arasında olduğuna inandığımız bu misyonu birlikte gerçekleştirmek dileğiyle…

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.