...

bebe ilk mağazasını Akmerkez’de açtı…

Stil Sahibi Kadınlar İçin bebe Artık Türkiye’de…

Unitim Holding A.Ş. tarafından Türkiye’ye getirilen bebe, ilk mağazasını Akmerkez’de açtı.

Alicia Keys, Britney Spears, Destiny’s Child, Ciara, Eva Longoria, Paris Hilton, Shakira, Virginia Madsen, Gabrielle Union, Jennifer Lopez ve Mischa Barton gibi ünlülerin en çok tercih ettiği markalardan biri olan bebe, stil sahibi, güçlü, sofistike, kendinden emin, seksi, trendy, bakımlı kadınlar için giyim ve aksesuar ürünleri dizayn ediyor.

Gece ya da gündüz genç giyimi yaşam tarzı olarak benimseyen tüm bayanların seçimi olacak bebe ürün yelpazesinde, sezonun gözdesi elbiseler başta olmak üzere, denim, bluz, gömlek, şort, hırka, pantolon, etek, ceket, t-shirt, sweat shirt, çanta, kemer, cüzdan, ayakkabı ve gözlükler yer alıyor.

2008 yaz sezonunun gözde tüm renk ve modellerini koleksiyonunda barındıran bebe, elbise koleksiyonu ile fark yaratıyor. Asaleti ve şıklığı temsil eden siyah ve beyaz başta olmak üzere pembe, yeşil, sarı, turuncu, mor, turkuaz, kahverengi ve taba renkli elbiseler saten, şifon, triko, keten kumaşlar ile yaratılmış. Mini, midi ve maksi boylardaki elbiselerde çiçekli, geometrik desenli, dantel süslemeler öne çıkıyor. Gündüz veya gece tüm bayanlar bir bebe elbisesine sahip olmak isteyecek.

Bluz ve gömleklerde ise; etnik desenli işlemeli bluzlar siyah, beyaz ve pembe tonlarında çalışılmış. Ayrıca kalın ve ince kemerler ile süslenen gömleklerle birlikte, etek-ceket, pantolon-ceket ve elbise-ceket olarak kombinlenen takım elbiseler ofis şıklığını tamamlıyor. Gri takımlar beyaz biyeleri ile fark yaratırken, taba tonları ise ayrı bir renk seçeneği olarak karşımıza çıkıyor.

bebe’nin spor koleksiyonu olarak adlandırabileceğimiz denim grubunda ise dar ve geniş paçalı jeanler cep işlemeleri ile dikkat çekiyor. Jeanler ile bütünlük sağlayan t-shirt ve atletlerde, pembe, siyah, beyaz, yeşil, kahverengi ve turuncu renkleri ön plana çıkıyor. bebe logosunun farklı çalışmaları ile zenginleştirilen ürünlerde baskı ve işlemelerden yararlanılmış. Sezonun gözdesi tek omuzlu üstler de bebe’de ön plana çıkarılan ürünler arasında. Siyah ve beyaz olarak çalışılan sweat shirtlerde ise bebe logosu yine vurgulanırken, kapitoneli modeller de dikkat çekiyor. Şort koleksiyonunda ise, siyah, beyaz ve gri renkler kullanılmış.

bebe, kıyafeti tamamlayan en önemli unsur olan çantalarda da farkını ortaya koyuyor. Sezonun gözdesi deri büyük çantalar siyah, beyaz, turuncu renklerde hazırlanarak koleksiyon ile bütünleşmiş. Siyah ve beyaz renklerle birlikte kullanılan hasır ağırlıklı modeller, dore zincir süslemeleri ile zenginleştirilmiş. Ayrıca portföy çantalar hem gece hem de gündüz rahatlıkla kullanılabilecek şıklıkta tasarlanmış. Turuncu, siyah, mor ve beyaz en çok görünen renkler. Cüzdan koleksiyonu ise çantalar ile aynı tarzda yaratılmış.

Stilettolar ise seksi bebe kadınını vurguluyor. Siyah–beyaz keten, turuncu- kahverengi deri ve beyaz rugan modeller sezonun gözdeleri arasında.

Güneşli günlerin kurtarıcısı gözlükler, kemik ve metal büyük çerçeveler ile karşımıza çıkıyor. Gözlük saplarında ise zincir ve bebe logolu işlemeler ürünleri bambaşka bir havaya sokuyor.

bebe’nin tarihçesine bakarsak; Manny Mashouf tarafından Amerika’da 1976 yılında küçük bir butik olarak kuruldu. Kurulduğu yıllarda stilini öne çıkararak fark yaratmak isteyen kadınlara hitap eden bir kategori olmadığını fark eden Mashouf, bebe markasıyla bu kategoriyi yaratarak büyük bir başarıya imza attı. Aradan geçen 32 yıl boyunca başarısını korudu ve “farklı” olmayı seven kadınların vazgeçilmezi haline geldi. Şu anda dünya üzerinde toplam 310 mağazası bulunan marka, her hafta mağazaya gelen yeni ürünleri ile dinamik çizgisini koruyor.

10 yıl içinde Türkiye’de toplam 30 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Unitim Holding A.Ş., Rusya, Ukrayna ve Romanya operasyonlarının da yürütecek.






Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

3 Yorum -> “bebe ilk mağazasını Akmerkez’de açtı…”

  1. özlem :

    indirime her girdiğiniz de haber verirseniz sevinirim

  2. çiğdem :

    bebe nin internet adresi yok ben rizedeyim ve internetten alışveriş yapmak istiyorum ne yapabilirim?

  3. FATMA BAZ :

    denizlideyim bebe mağazası ürünleri çok hoş sipariş için nasıl ulaşırım

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.