...

Aldo ve Sephora’dan Sürpriz Kampanya…

Sezon trendlerini yansıtan ayakkabı modelleriyle ilgi çeken Aldo ve dünyanın önemli kozmetik zincirlerinden Fransız Sephora’dan sürpriz kampanya. 7-12 Haziran tarihleri arasında Aldo’dan her 120 TL.’lık alışveriş yapan Sephora’dan hediye paketi kazanacak.

Sephora’dan 120 ytl’lik alışveriş yapanlarsa Aldo’nun tüm aksesuar ve çantalarına % 20 indirim sahip olma şansını yakalayacak.

Aldo ayakkabı ve çanta modelleriAldo ayakkabı ve çanta modelleri

Aldo 2008 İlkbahar-Yaz Kolesiyonu’ndaki ince topuklu stilettolar feminenliği ön plana çıkarırken, tahta apartman topuklar ve yuvarlak burunlar şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. Tahta boncuk, hayvan desenleri ve deri gibi detayların kullanıldığı aksesuarlar, Afrika kabile yaşamından esintiler getiriyor. Koleksiyonda bej ve krem gibi doğal, uçuk pembe, mavi gibi yumuşak tonların yanı sıra turuncu, mor, kırmızı gibi canlı renkler bulmak mümkün. Aldo, geniş ürün yelpazesiyle farklı model seçeneklerini bir arada sunuyor.

Kozmetik alışverişini eğlenceli ve özgür konseptiyle sunan Sephora’nın Türkiye’deki mağazalarında, 100’e yakın markanın 10.000’den fazla ürünü satışa sunuluyor. Sadece Sephora mağazalarında bulunabilecek markaların yanı sıra, makyajdan cilt bakımına kadar farklı kategorilerde Sephora markalı ürünler de yer alıyor. Sephora’nın Türk tüketicisiyle buluşan özel markaları arasında Tri Aktiline, Erborian, Zelens, Dermanew, Stila, Cargo, Too Faced, Strixaderm, Garancia, Nars, Laura Mercier, Priorities ve Fusion Beauty bulunuyor.

Aldo’dan alışveriş yapmak hayatınıza farklı bir güzellik katacak…

Aldo ayakkabı ve çanta modelleriAldo ayakkabı ve çanta modelleri

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.