...

Her yaştan ve her zevkten babalar için

YKM

Bu yıl Babalar Günü’nde YKM Mağazaları biricik babanız için birbirinden özel hediye seçeneklerini aynı çatı altında sunuyor.

En seçkin markaların, en yeni ürünlerinin cazip kampanyalar, uygun ödeme koşulları ile sunulduğu YKM Mağazaları’nda, her yaştan ve her zevkten babalar için birbirinden şık hediye alternatifleri bir arada.

Babalar Günü’ne özel, 15 Haziran tarihine kadar CardFinans ile tek seferde yapacağınız 100 YTL ve üzeri alışverişlerinizde 25 YTL değerinde hediye kuponu kazanabilir, 10 taksit fırsatından yararlanabilirsiniz.

Spor giyim ve sportif malzemelerin yanı sıra, takım elbiseden ayakkabı ve aksesuara, teknolojik ürünlerden, kozmetik ürünlerine kadar pek çok ürün arasından babanız için en uygun hediyeyi YKM’de kolaylıkla seçebilirsiniz.

Eğer alışverişe ayıracak vaktiniz sınırlıysa, yüzlerce farklı ürün, ünlü markalar ve YKM avantajları size bir tuş kadar yakın. Bunun için tek yapmanız gereken www.ykm.com.tr adresine tıklamak ve babanızın zevkine en uygun hediyeyi YKM Online’dan %10 indirim ve 10 taksit fırsatıyla almak.

Her Babalar Günü’nde olduğu gibi bu Babalar Günü’nde de babanızı mutlu etmenin yolu YKM’den geçiyor.

Kat kat YKM, kat kat hediye…

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.