...

Topshop modası

Sokak modasının öncü markası Topshop ve Kate Moss 2008 yaz koleksiyonları stil sahibi kadınların yine tek tercihi olacak. Bu sezon birbirinden iddialı koleksiyonlar Topshop tutkunlarını bekliyor. Kıyafetleri tamamlamak için de alışılmışın dışında ve etkileyici aksesuarlar tasarlanmış

Kate Moss ile egzotik dokunuşlar…

Kate Moss 2008 Yaz koleksiyonunda birbirinden iddialı ipli bikiniler, çok şık kaftanlar, etnik desenli tunikler, fularlar ve güneş gözlükleriyle tamamlanıyor. Koleksiyonda yaz geceleri de unutulmamış. Tek omzunuzu açıkta bırakan muhteşem elbiseler yaz ge-celerinde hem şık, hem rahat olmak isteyen bayanların vazgeçilmezi olacak.

Yaza Topshop’la girin…

Topshop’un 2008 plaj koleksiyonu birbirinden iddialı bikini ve mayokinileriyle sizlerle buluşuyor. Topshop’un bu muhteşem plaj koleksiyonundaki bikini ve mayokinilerinizi yine birbirinden şık ve iddialı gözlüklerle, plaj terlikleriyle, pareo ve şeffaf kaftanlarla tamamlayabilir, sıcak yaz günlerinde sahillerde fırtına gibi esebilirsiniz.

Rengarenk bir yaz…

“Iris” temalı koleksiyonda ise 40’lardan 70’lere uzanan bir dönemin zarif figürlerin-den grafik desenlerine kadar farklı baskılar öne çıkıyor. Yüksek belli, karpuz kollu kokteyl elbiselerinde fosforlu çiçek desenleri kullanılıyor. Kat kat fırfırlı, kurdeleli şık bluzlar ve etekler siyah rugan aksesuarlarla belirginleştiriliyor. Fıstık yeşili, patlıcan moru ve turuncu gibi yoğun renkler, pastel renklerle yumuşatılıyor. Rengârenk güneş gözlükleri, yuvarlak burunlu dans ayakkabıları ve dolgu topuk ayakkabılar, doğal de-riden bol çantalarla uyum sağlıyor.

Romantizmin cazibesi…

İpek kumaşlar, yumuşak pastel tonlar, romantik fırfırlar ve farbalar “Modern Romance” temasının ana hatlarını oluşturuyor. Görünmeyecek kadar ince şifonlar ve uçuşan organze kumaşlar bir peri havası yaratırken kat kat ipek elbiselerle bu ro-mantik tarz modernize ediliyor. Bele oturan, uzun etekler ve kullanılan metal fermuar-lar ve feminenliği ön planda tutuyor

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.