ADİL MÜCEVHER Sıcak Yaz Gecelerini Kar Tanesi Küpelerle Serinletiyor…

Adil MücevherAdil Mücevher’in “Kar taneleri” adını taşıyan küpe koleksiyonu sıcak yaz gecelerinde şıklığınızı tamamlayacak. Karın saflığını, temizliğini, ışığını ve bereketini pırlantanın göz kamaştırıcı ışıltısıyla sunan “Kar Tanesi” özgün tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Özgün koleksiyonlarla dikkat çeken mücevher sektörünün en genç markalarından Adil Mücevher, “Kar Taneleri” küpe koleksiyonuyla sıcak yaz gecelerinde şıklığınızı tamamlayacak. Özgün tasarımının pırlanta ile tamamlandığı “Kar Taneleri” karın temizliğini, saflığını, ışığını ve bereketini simgeliyor!

“Kar Taneleri” adıyla hanımların beğenisine sunulan küpeler, pırlantanın yanı sıra tasarımıyla, güneş ışınlarıyla parlayan kar tanelerini kulaklarınızdan omuzlarınıza yağdırıyor. Bu görüntü, sıcak yaz gecelerinde “Kar Taneleri”ni takanlar kadar, etrafındaki insanları da etkileyecek.

Koleksiyon, sade ve bir o kadar da şık tasarımıyla yaz gecelerinde her kıyafetle kullanılabilecek modellere sahip. Akan, sallantılı formuyla da ister kısa saçla ister uzun saçla, ister topuzla şıklığınızı tamamlayacak.

“Kar Taneleri”nin Adil Mücevher’in küpe koleksiyonlarından biri olduğunu hatırlatan Adil Mücevher’in Kurucusu Adil Temizerler, “Kar temizliğin, saflığın, ışığın simgesidir. Ayrıca doğada da bereketi simgeler. Kar toprağın yorganıdır, örtüsüdür. Toprağı yaza hazırlar. Anadolu kültüründe çok önemli bir yeri vardır. Bu nedenle ‘Kar Taneleri’ adıyla bir koleksiyon hazırladık” diye konuştu.

Adil MücevherAdil Mücevher

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.