Desa’dan şık bir yaz teklifi

desa

2008 İlkbahar/Yaz sezonuna logosundan mağaza konseptine kadar tamamen yenilenerek giren DESA, çarpıcı bir kampanya ile tutkunlarını şaşırtmaya devam ediyor. DESA müşterileri, tüm sezon ürünlerinde sezon fiyatları üzerinden geçerli “3 al 2 öde” veya “2. ürüne %50 indirim” kampanyalarından istediğini seçerek, keyifli ve hesaplı bir alışveriş yapıyor.

Her zevk ve beklentiye hitap edebilecek farklı ürün ve modeller sunan DESA, Türkiye genelindeki 67 mağazasında, “3 al 2 öde” ve “2. ürüne %50 indirim” kampanyaları ile stil sahipleriyle buluşuyor. Satın alınan 3 üründen en düşük fiyatlı olanı hediye eden DESA, 2 ürün alanlara ise düşük fiyatlı olan 2. üründe %50 indirim uyguluyor. Moda tutkunları, bu kampanyalardan istedikleri birini seçerek, DESA’da alışveriş yapmanın keyfini doyasıya yaşıyor.

Herkese göre bir DESA var
Dünyaca ünlü birçok moda markası için koleksiyon hazırlayan tasarımcı Fred Tutino’nun hazırladığı DESA 2008 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, 5 farklı konseptten oluşuyor. Koleksiyon eşsiz çizgileri ve göz alan tasarımları ile gündüz işyerinde giyilen bir kıyafetle, akşam özel bir davete de katılabilmenin rahatlığını sunuyor.

“Summer in the city” koleksiyonu, yazın sıcağını ve ilkbaharın ılık esintisini şehrin yoğunluğunda geçirmesi gereken kadınları, deri, ipek ve denim kumaşların hafif dokunuşunda rahatlatıyor. Doğallığın şıklığını üzerinde taşımak isteyenler için dizayn edilen “Naturel Elements” koleksiyonu, kadının saflığını ortaya çıkarmak için keten, ipek ve pamuklu gibi tamamen doğal kumaşlardan oluşuyor.

Tiril tiril elbiseler, bluzlar içeren “Folk Couture” koleksiyonu, yazın en sıcak günlerini serinletmek ve şehir hayatını hafifletmek için tasarlanırken; “Capri Collection” yaz tatilinin konforunda şıklığından ödün vermeyenler için biçilmiş kaftan. “Weekend Luxe” koleksiyonu ise hafta sonu bahçe partilerinde, barbekü ateşinin etrafında ya da alışverişte spor şıklığın çekiciliğiyle tüm gözler üzerinde olsun isteyenler için birebir.

Desa’nın 2008 İlkbahar –Yaz koleksiyonu birbirinden şık ayakkabı ve çanta koleksiyonuyla tamamlanıyor. Farklı zevk ve beklentilere yönelik modellerin yer aldığı ayakkabı - çanta koleksiyonunda, babetler ve dolgu topuk ayakkabılar rahatlığın yanı sıra detaylarda gizli küçük ayrıntılarıyla da dikkat çekiyor.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.