Babanız için şans, güç ve uzun bir yaşam dileği

Goldaş babalar günü özel koleksiyonuÇok sevdiği babasına özel, değerli ve anlamlı bir hediye vermek isteyenler, Goldaş mağazalarında sunulan hediye seçenekleri arasında karar vermekte zorlanacak. Goldaş’ın bu yıl Babalar Günü için hazırladığı altın ve gümüş kol düğmesi koleksiyonları bir evladın babasına sunacağı tüm iyi dileklerden yola çıkılarak tasarlandı. Kol düğmelerinin yanı sıra deri ürünler ve aksesuarlar ile zevkli babaların kalpleri bir kez daha kazanılacak.

Goldaş, Babalar Günü’ne özel iki farklı kol düğmesi koleksiyonu tasarladı. 2008 takı ve aksesuar trendlerini yansıtan tasarımlar, modern yorumları ile modayı yakından izleyen babaların çok beğeneceği tarzda. Gümüş olarak hazırlanan kol düğmeleri, eski kültürlerin şans, güç, uzun yaşam ve ölümsüzlük gibi sembollerinin aksesuara uyarlandığı şık tasarımlar olarak göze çarpıyor. Koleksiyonda Aztek, Japon ve Çin kültürlerinde yer bulan inanışlar ile İskandinav mitolojisinin izlerini görmek mümkün.

Goldaş’ın Babalar Günü için tasarladığı kol düğmeleri gümüş ile sınırlı değil. Pembe ve beyaz altının pırlanta ile uyumunu yansıtan aksesuarlar, babaların şıklığına şıklık katacak. Bu yıl çok moda olan pembe altının, pırlanta ile ışıldadığı kol düğmeleri, Norveç mitolojisinde savaş ve ölüm tanrısı Odin’in oğlu Thor’un, güç ve kudretin sembolü olan ünlü çekicinden ilham aldı.

Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından deri kemerlerin en güzel örneklerini Goldaş mağazalarında bulabilirsiniz. Kalitesi ile öne çıkan kemerlere, deri cüzdanlar eşlik ediyor. Gümüş üzerine altın kaplama veya gümüşün pırlanta ile süslendiği kalemler, ofis aksesuarları, gümüş puro kabı ve makası ise detaylara önem veren ve her zaman özel hediyeleri hak eden babalar için ideal.

Hediye seçiminde işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız, Goldaş’ın Babalar Günü koleksiyonlarını görmek için; size en yakın Goldaş mağazasına uğramanız yeterli. Goldaş mağazaları ile ilgili bilgi almak içinse www.goldas.com adresine girebilirsiniz.

Goldaş babalar günü özel koleksiyonu
Goldaş babalar günü özel koleksiyonu


Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.