...

Doridorca abiye elbise modelleri

Abiye giyimde fark yaratan Doridorca, 2008 yılı yaz koleksiyonunda genç kızları da unutmadı. Mezuniyet baloları ve davetlerde genç bayanları prenses kadar zarif göstermeyi amaçlayan koleksiyon şık, zarif tasarımları ve 50’yi aşkın model çeşidiyle göze çarpıyor.

Doridorca’nın mezuniyet koleksiyonunda kısa elbiseler, boyundan bağlı askılı ve uzun elbiseler, balon etekler, danteller ve puanlı satenlerle birleştirilmiş tasarımlar yer alıyor. Doridorca, bedeni özgür bırakan, vücudu sarmayan pop-abiye tarzı elbiseleriyle genç bayanların enerjisini zerafetle birleştiriyor. Pililer, fırfırlar, drapeler ve fiyonklarla zenginleştirilmiş diz üstü boyda elbiseler genç kızların özel gecelerde parlamasını sağlayacak… Renklerde ise beyaz abiyede de vazgeçilmezler arasında. Doridorca mezuniyet koleksiyonunda en çok kullanılan renk ise sarı , fuşya ve krem. Bu sezon genç kızların en çok talep ettiği renk sarı/siyah kombinasyonu. Bunun yanı sıra turkuaz, mor, kırmızının canlı enerjisi, ipek, şifon, varak emprime, tafta, ipek saten kumaşlarla bütünleşerek Doridorca’nın 2008 yaz modasının ana hatlarını oluşturuyor.

Doridorca mezuniyet koleksiyonundaki ürünlerin fiyat aralıkları 150-200YTL arasında değişiyor

Doridorca abiye modelleri
Doridorca abiye modelleri
Doridorca abiye modelleri



Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

2 Yorum -> “Doridorca abiye elbise modelleri”

  1. yavuz :

    her şey harika

  2. zeki denizli :

    aksesuar imalatı yapmaktayız referans plarakta çalıştığımız firmalardan bir kaçı full alhcera ve benzeri firmalardır sizde bize randevu verirseniz görüşmek isteriz iyi günler

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.