...

Pierre Cardin ’08 eşarp modelleri

Bahar aylarının gelişiyle etkisini iyiden iyiye hafifleten soğuk havalar, nadiren de olsa etkisini gösteriyor. Serin hava esintisinin sıklıkla yaşandığı şu günlerde bir eşarp ile hem şıklığınızı tamamlamak hemde kendinizi serin havadan korumak istiyorsanız Pierre Cardin eşarpları tam size göre.

Yumuşacık dokusu, çiçekli motifleri ve pastel renkler ile aradığınız şıklıktaki eşarp modelleri Pierre Cardin markasında.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

16 Yorum -> “Pierre Cardin ’08 eşarp modelleri”

  1. vildan :

    esaplarn daha spor olmasini isteriz

  2. duygu :

    ok marka olabilirsiniz ama ben bi acık ancakam kapanma adyı olarak eşarplarınızı cok klasik ağır buluyorum cok kadınsı ve olgun bayanlara hitap ediosunuz birazda biz genclere daha spor modelller üretseniz nasıl olur………..

  3. zehraa :

    twıll istiyoruzzzz!

  4. fatma :

    eşarplar tek kelimeyle süper özellikle canlı renk olanlar.ben bu markayı kullanıyorum ve cok memnunum

  5. ece :

    eşarplar gerçekten güzel ve kaliteli ama daha sade eşarpları tercih ederim herzman

  6. burcu :

    eşarpların sadece adı var. bu desenlere 1 ytlye verseler kimse almazz desenler değişmeliiii….

  7. damla :

    eşarplar gerçekten çok güzel ama fiyatları çok yüksek fiyatların biraz düşürülmesini istiyorum

  8. zehra :

    VALLA EŞARPLAR MUHTEŞEM AMA TABİ Kİ HERKESİN ZEVKİ FAKLI SİZ BENCE SADE ZEMİN ÜSTÜNE PASTEL RENKLERDE ÇİÇEK DESENLERİNE AĞIRLIK VERİN AİLEDE HERKESİN ZEVKİ BU MODEL O YÜZDEN ABLAM VE ANNEMLE ÇATIŞMA ÇIKMIYO:)

  9. bahar :

    bende kapanma adayı olarak eşerplarınızı spor tarzda olmasını isterim çünkü bu modeller genç kapanacak kişilere hitap etmiyor daha çok kadınlara yönelik

  10. Hale :

    Bu eşarp modelleri çok spor, biraz daha sade olsa çok daha iyi olacak. Ha kalite konusuna gelcek olursak birşey,demiyorum süper kalite eşarplar, soğuk havaların gelmesiyle yeni modelleri de sitenizde görürsek çok sevinecez.

  11. emine :

    şu ana kadar piere cardin ürünlerini kullanmadım çünkü çok pahalılar insanarın öncelik sıralarına bu yüzden girmiyor daha ucuz olsa sadece belli bir kesime hitap etmez herkeze hitap eder modelleri beğeniyorum sezon modelleri süper renkler tonlar fevkeladenin fevkindede fiatlar uçmuş türkiyedeki asgari ücreti bilmiyorlar galiba yazıktır günahtır indirin fiatları nasıl tavan yapıcak satışlar…

  12. selva :

    bende bu markayı kullanıyorum çok memnunum pahalı ama 10 tane yerine bitane alıp senelerce kullanabiliyorum.herkese tavsiye ederim.bu senenin renkleride harika spor olanlar süper..

  13. halime :

    arkadaşlar benim pierre cardin eşarbım var.ben onu çamaşırmakinesinde yıkadım:(:(renkleri matlaştı doğalolarak.eşarplara makyaj yapılıyormuş.nerelerde oluyor bilgilendirmenizibekliyorum.şimdiden teşekkürler..

  14. şeyma :

    eşarplar çok güzel ama ipek eşarba güzel şekil veremiyorum diyen arkadaşlarım var ben eşarba tersinden sabun sürüyorum çok süper oluyo deneyin bnce:D

  15. sevim :

    eşarp modelleri tek kelimeyle harika bende ztn türbanı çok seviorum tercihim spor tarzında renk ise canlı olmalı benim için

  16. perihan eroğlu :

    eşarplarınızı her zaman sezonunda aldım ve her sezon 5 adetten aşağı almadım yanlız eşarplarımı ilk yıkamamdan itibaren renkleri gidiyor bu yüzden kalitenizin düştüğünü düşünüyoruz ve eşarp markamı değiştirdim…

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.