Gecenin İnci’si…

İnci ayakkabı

Hayatımızdaki en unutulmaz anlardan biridir mezuniyet gecesi. Bu özel eğlencenin planları aylar öncesinden yapılır. Nereye gidilecek, ne giyilecek, nasıl saç ve makyaj yapılacak… Listedeki en zor madde ise kuşkusuz sizi gecenin yıldızı olmaya taşıyacak elbise ve ayakkabının doğru seçimi. Ayakkabı modasının öncü, dinamik ve yenilikçi markası İnci, 2008 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu ile genç bayanlara ve beylere birbirinden şık ve modern tasarımlar sunuyor!

Gecenin İnci’si…İnci ayakkabı

Pastel tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığı İnci kreasyonunda; bu sene de yüksek platformlar ve dolgu topuklar dikkat çekiyor. Mavi, sarı, yeşil, pembe gibi uçuk pastel tonların hâkim olduğu koleksiyondaki ayakkabılar, fiyonk ve toka gibi romantik detaylar ile vurgulanıyor. Mezuniyet gecesinde nostaljik bir masumiyet havası yakalamak isteyen genç kızlar için İnci koleksiyonunda yer alan ayakkabı ve çanta modelleri göz alıcı bir şıklık vaat ediyor.

Karizmatik Kavalyelerin İnci Şıklığı…

Mezuniyet gecesinde şıklık yarışı sadece bayanlar arasında olmuyor. Erkekler de karizmatik, modern ve şık bir kavalye olabilmek için özen gösteriyorlar. Takım elbise, gömlek, kravat, kol düğmesi, kemer ve ayakkabı uyumu çok önemli. İnci erkek koleksiyonu, klasik, modern, sportif ve şık her zevke ve stile uygun birçok modeli barındırıyor. İnci mağazalarında yer alan tasarımlar arasından o gece için özenle seçtiğiniz takımınıza uygun ayakkabıyı seçmekte zorlanmayacaksınız!

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

2 Yorum to “Gecenin İnci’si…”

  1. faruk :

    süper modeller….
    sevgilim olsa alırdım :)))

  2. nesrin :

    ayakkabıya hayran oldum ancak bu ayakkabı nın markası ”İNCİ ”mi acaba hangi sezon?nereden bulabilirim lütfen ama lütfen en acilinden bilgilendirirseniz çok sevinirim
    bayıldım ayakkabıya (siyah dantel desenli ayakkabı)

    Çok tşk ederim….

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.