...

Braccialini’den yepyeni çantalar

Farklı ve yaratıcı çanta tasarımlarıİtalya’nın tasarımlarıyla ünlü çanta, ayakkabı ve aksesuar firması Braccialini artık Türkiye’de…

Elit kesimin tercihi Braccialini’yi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliği yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tasarımları…

Deri, kumaş, desen ve yaratıcılığı bir arada kullanan Braccailini moda ve alışveriş tutkunlarının yeni gözdesi olacak…

En yüksek standartta el işçiliğiyle çantalar, ayakkabılar, küçük deri eşyalar ve aksesuarlar üreten İtalyan Markası Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Bağdat Caddesi’nde açıyor.

Farklı ve yaratıcı çanta tasarımlarıİtalya’da 1954 yılında kurulan ve yüzde100 Türk sermayesi ile Türkiye’ye gelen Braccialini dünya üzerinde halen 40 ülkede satılıyor. Fransa, İngiltere, Rusya, Dubai, Çin, Güney Kore gibi ülkelerde mağazaları olan ve aykırı tasarımlarıyla dikkat çeken Braccialini’ye artık çok kolay ulaşabileceksiniz.

Eğer siz de klasik modellerden sıkıldım diyorsanız ya da klasiklik içinde bir fark arıyorsanız Braccialini, İtalya’dan “ayağınıza” ve “kolunuza” kadar geliyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

2 Yorum -> “Braccialini’den yepyeni çantalar”

  1. arev inal arslanyan :

    kelebekli çantayı çok beğendim nerden temin edebilirim acaba?

  2. tuğba :

    bayıldım kelebek çantaya hemen almak istiyorum ama nasıl ne nerden yardımcı olurmusunuz.ayrıca fiyat ve mağaza dipnotları sitenizde ayrıcalık sağlar belirtirseniz harika olur.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.