Armani Swimwear ‘08 ilkbahar/yaz sezonu

Armani Swimwear 2008 ilkbahar/yaz sezonu

Armani Swimwear 2008 ilkbahar/yaz sezonu Beyaz, siyah, kırmızı ve lacivert gibi ana renklerde hazırlanan, papaya ile menekşe tonlarıyla renklendirilen yeni mayo ve bikini modelleri, Armani Swimwear 2008 ilkbahar/yaz sezonu koleksiyonunun çıkış noktasını oluşturuyor.

Koleksiyonda üzerine logo uygulanmış, ıslak görünümlü jakar kumaşlar ve parlak likra gibi yenilikçi materyaller dikkat çekiyor. Logo baskısı belirgin formatlarda karşımıza çıkıyor; logonun tamamının doğal renginde işlendiği modellerin yanı sıra üzerinde hafif kabarık logolar bulunan modern parçalar da mevcut.

Swimwear koleksiyonunda, kenarları kırmızı ve büyük puantiyelerle süslenmiş denizci şeritleri olan klasik tarzdaki modellerden bronz tenin altın rengini ön plana çıkaran zarif çiçek desenleri parçalara dek uzanan bir tasarım anlayışı sözkonusu.

“Apres Swim” ve giysi koleksiyonlarında ise kontrast tonlar oldukça etkili. Bu çarpıcı renklerin üzerine yapılan ‘post mark’ efektli logo baskıları, koleksiyona oldukça farklı bir hava katıyor.

Armani 2008 Swimwear koleksiyonu, etkili aksesuar kullanımıyla da dikkat çekiyor. Işıl ışıl ve dikkat çekici unsurlar – örneğin içinde kristaller bulunan saydam zarlar ve nazarlıklar, istediğiniz giysiye takabileceğiniz ilginç aksesuarlar veya büyük puantiye baskılı üzerine marka işlenmiş iğne broşlar- ilhamını Armani’nin 2008 ilkbahar/yaz koleksiyonundaki kıyafetlerden alıyor.

Koleksiyon; havlu, bandana, plaj çantaları ve parmak arası terlikler gibi plaj aksesuarları ve üstler, plaj elbiseleri ve pantolon şeklinde pareolarla tamamlanıyor.

Armani Swimwear 2008 ilkbahar/yaz sezonu Armani Swimwear 2008 ilkbahar/yaz sezonu

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.