...

Lacoste bayan-erkek güneş gözlükleri

Lacoste’tan zarif gözlükler

Modern ve klasik dizaynları birleştiren tarzıyla vazgeçilmez marka haline gelen Lacoste Eyewear 75. yılına özel hazırladığı bayan–erkek koleksiyonu ile zarifliği ve asaleti gözlerde sergiliyor.

Fransa’da 1933′den beri bay ve bayanların gözde markası Lacoste Eyewear, 75.yıl özel koleksiyonunda siyahın gizeminden, beyazın ise saflığından ilham aldı. Kışkırtıcı ve baştan çıkarıcı tasarımlarıyla göz kamaştıran Locoste Eyewear, Limited Edition koleksiyonu bu yaz vazgeçilmez aksesuarınız olacak. 2008′e iddialı modellerle giren Lacoste Eyewear’ın koleksiyonunda büyük yuvarlak çerçeveli modeller hâkim görünüyor. Siyah ve beyaz’ın tartışılmaz yerini korudu koleksiyonda, köşeli çerçeve, ince saplar, kendi rengi ile bütünleşen metal tasarımlar yenilikler arasında yerini alıyor.

Kadın koleksiyonu ile Fransız tutkusunu güneş gözlüklerine ve bakışlara yansıtan Lacoste Eyewear, kimi zaman sıra dışı, kimi zaman minimalist, kimi zamansa maskülen.

Lacoste bayan gözlük modelleri;


 Gece güneş gözlüğü kullanma duygusu uyandıran siyah frapan gözlükler ise Lacoste tarzını benimsemiş erkekler için ideal bir seçim oluşturuyor.

Lacoste erkek gözlük modelleri;


Mayıs ayı itibari ile Türkiye’ye gelecek olan ve sınırlı sayıda hazırlanacak bu özel koleksiyon, Lacoste ve seçkin optik mağazalarında satışa sunulacak. “Limited Edition” koleksiyonu özel seri numarası ile dünyada çok az adetli olarak üretilecektir. Gözlük ile birlikte 75. Yıl Özel logosu ile hazırlanmış kılıfı ve özel silme bezi ve Limited Edition belgeside bu özel koleksiyona sahip olan Lacoste tutkunlarına verilecektir.

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.