Principles’ın Koleksiyonu Yalnızca Debenhams’ta…

Principles ’ın Koleksiyonu Yalnızca Debenhams'taÜnlü İngiliz moda markası Principles, çiçek desenlerinin ve pastel tonların göze çarptığı şık, pırıltılı bir 2008 İlkbahar-Yaz koleksiyonu sunuyor. Gündelik kıyafetlerin yanında kadınların davetlerde göz kamaştıracağı şık elbiselerin de yer aldığı koleksiyona, sadece çok katlı
mağazalar zinciri Debenhams ayrıcalığıyla sahip olabilirsiniz

Principles 2008 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda birbirinden çarpıcı 6 temaya yer veriliyor.

Maskulen esintiler taşıyan ‘Deneuve’ koleksiyonunda dar kesim ceketler, geniş paçalı pantolonlarla iş ortamlarında zarafetinizi yansıtabilirsiniz. Narin şifon bluzların kalem eteklerle eşlendiği koleksiyona gri, krem gibi pastel tonlar, çiçekli baskı desenler ve puantiyeler hâkim.

70’lerin Los Angeles giyim tarzından esinlenen ‘Santa Monica’ ile kadınlar, gündelik kıyafet-lerle de şık olmanın tadını çıkarıyor. Çiçek renklerinin koleksiyonun renk paletine de yansıtıl-dığı koleksiyonda sarı, lila, haki ve beyazlar ön planda. Koleksiyonda, ipek, pamuklu jarse gibi narin kumaşların yanı sıra süet ve deri kıyafetler de kullanılıyor. Her zaman giyilebilecek rahat hırkalar, kemerli deri ceketler, kumaş pantolonlar, çiçek baskılı bluzlara moda severler hayran kalacak.

Principles ’ın Koleksiyonu Yalnızca Debenhams'taPrinciples ’ın Koleksiyonu Yalnızca Debenhams'ta

Principles ’ın Koleksiyonu Yalnızca Debenhams'taŞehir kıyafetlerine safari görünümünün yansıtıldığı ‘Colonial’da, parlak ve ışıltılı kumaşlarda cep ve düğme gibi ayrıntılar göze çarpıyor. 50’li yılların maksi elbiselerini ve eteklerini şık üstlerle birleştiren, aksesuar olarak da beli vurgulayan kalın kemerlerin kullanıldığı koleksiyon, aynı zamanda son derece kadınsı. Romantik desenli, baskılı bluzlar, yüksek belli ve bol paçalı pantolonlarla giyiliyor. Dev güneş gözlükleri, dolgu topuklu ayakkabılar, yumuşak deriden ge-niş kemerler ve büyük derisi çantayla görünüm tamamlanıyor.

Jet sosyetenin gardırobundan esinlenen Monaco koleksiyonu ise denizci esintileri taşıyor. Göze çarpan parçalar arasında, kolalı poplin gömlekle giyilen ve kalın bir deri kemerle süsle-nen lacivert-beyaz çizgili, pilili etek geliyor. Polo yakalı üstler ve yüksek belli, bol paçalı panto-lonlar, 30’ların esintilerini sunuyor. Pililer ve aplike detaylarla elden geçirilen çizgiler, geniş V yakalı bluzlarda çekici ve ışıltılı bir görünüm yaratıyor. Enine çizgili, bele oturan bir kruvaze ceketle kombinlendiğinde zarif ama rahat bir görünüm ortaya çıkıyor.

Kahve, altın ve kırmızı gibi doğal renklerin etnik desenlerle birleşmesi sonucunda, sıcak ve safari esintili bir görünümün ortaya çıktığı ‘Zahara’da keten, yumuşak kumaşlarda kullanılan büyük düğmeler, cepler ve dikişler gibi detaylar, desenli kroşe örgüler ve pamuklu kumaşlarla birleşiyor. Rahat bir görünüm için, kolay ütülenen, safari detaylı keten pantolonlar, batik üstler-le giyiliyor. Şallar ve dar kesimli hırkalar ise dökümlü bol eteklerle tatilde alternatif olabilecek kombinler yaratıyor. Daha şık bir görünüm için 1970’lerin İtalyan tarzından esinlenen, vücut hatlarını ortaya çıkaran ve bele oturan, parlak elbiseler ve büyük ve ışıltılı aksesuarlar tercih ediliyor.

Fırfırlar, fiyonklar ve bol etekli elbiselerden oluşan ‘Coco’, Coco Chanel’den esinlenen klasik siyah ve beyaz şıklığı size sunuyor. Koleksiyonda, organze, saten, şifon ve krep gibi narin kumaşlar kullanılıyor. Bele odaklanan tasarımlarda, askısız balo elbiseleri dikkat çekiyor. Örgü veya penye pelerinler kıyafetleri hareketlendirirken, 50’li yıllardan gelen genç kız görü-nümünün yanında kadınsı takım elbiseler ve uzun elbiselerle, 70’li yılların dişi silueti de ortaya çıkıyor.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.