Accessories bahar modasının trendleri


Accessorize takılarında bahar modası

2008 İlkbahar – Yaz Sezonu ’nda da modanın nabzını tutan koleksiyonu ile büyük ses getirecek olan ünlü aksesuar markası Accessorize, ilkbahar ve yaz aylarının neşe ve coşkusunu ürünlerine taşıyor.

Accessorize 2008 İlkbahar - Yaz sezonunda Bellagio, Atlas, Monaco, Bohemia, Origami ve Capri isimli 6 farklı konsept hazırlayan Accessorize, ayrıca bu sezon plaj koleksiyonu ve Mix ‘n’ Match bikini serisi ile marka tutkunlarının kalbini bir kere daha kazanacak.

Bellagio
Soluk pastel renklerin ve zarif parıltıların birlikte kullanıldığı, 1920 ve 30’ların etkilerini taşıyan Bellagio serisi, sofistike ve kadınsı hatlarıyla koleksiyonun ruhunu yansıtıyor.

Bellagio kolyeBellagio bilezik
Bohemia
Canlı renkler, boncuklar, retro ve şal desenlerinin birlikte kullanıldığı Bohemia serisi, 70’lerin hipi döneminden etkiler taşıyor.
Bohemia kolyeBohemia kolye

Origami
Saç için egzotik uçuk pembe orkideler, siyah püskül kolyeler, Japon esintileri taşıyan boncuklar ve siyah-beyaz yelpaze desenli çanta ve eşarpların bulunduğu Origami serisi, modern dokunuşlar ile Geyşa cazibesini yansıtıyor.

Capri
Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda altın rengi yine ön planda. Bakır tonlar ile karıştırılarak kullanılan Capri koleksiyonu Yunan Tanrıçalarından esinleniyor. Sıralı takıların oldukça çok kullanıldığı seride ayrıca altın renkli flip floplar da yer almakta.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.