River Island ilkbahar-yaz trendleri

River İsland 2008 İlkbahar-Yaz kadın koleksiyonu…

Baştan çıkarıcı ve son derece kadınsı gece elbiselerinden oluşan bir koleksiyon olan Flirtini’de yer alan pastel ve doğal renkler romantik bir yaz havasını çağrıştırıyor. Şortlar, ince trikolar geniş paçalı pantolonlar, askılı işlemeli saten bluzlar ve kısa ceketlerle çekici bir görünüm elde ediliyor. Metalik işlemeli çanta ve eşarplar, platform topuklu ayakkabılar kıyafetlere modern bir dokunuş getiriyor.

Etnik tarzın modernize edilmiş bir uyarlaması olan Raffia koleksiyonu özgün bir şıklık vaat ediyor. Farklı tarzların bir araya gelmesi, baskılı parçaların canlı renklerle ve etnik süslemelerle birleşmesi, koleksiyona modern ve eklektik bir hava katıyor. Koleksiyonda yer alan vintage görünümlü çiçek baskılı tunikler, kısa jean şortlar ve ince örgü hırkalarla kombine ediliyor. Saten elbiselerin üzerine giyilen trençkotlar ve ince bluzların üzerine alınan kısa kollu hırkalar baharın serin günleri için mükemmel. Örgü bereler, iri ahşap kolyeler ve salaş çantalar ise koleksiyonun olmazsa olmazı.



Jean Jeanie, 70′lerden ilham alınan rahat bir koleksiyon. Vintage görünümlü, Hint motifli kıyafetlerle zarif ve kadınsı bir hava yaratılıyor. Koleksiyonda yer alan İspanyol paçalı koyu renkli
jean ve yakasız gömlekler, renkli uzun eşarplar, ahşap kolyeler bronz-kahve tonlarda iri çantalarla tamamlanıyor. Düz deri sandaletlerle giyildiğinde gündüz için ideal olan kıyafetler kalın
topuklu çizmeler ya da sandaletlerle giyildiğinde daha kadınsı bir havaya bürünüyor.

Gündelik giyime sıra dışı detaylarla canlılık getiren Pretty Punk koleksiyonunda yer alan baskılı vintage t-shirtler, çarpıcı kesimlere sahip ceketler, gri tonlarda veya taşlanmış vücudu saran skinny jeanler, Victorian tarzda bluzlar Sienna Miller’ın tarzını yansıtıyor. Beyaz, gri, siyah ve vintage görünümünün hâkim olduğu koleksiyonda Rock temalı baskıların yer aldığı t-shirtler, fularlar, salaş çantalar, uzun zincir kolyeler ile eğlenceli kombinler yaratılıyor.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.