...

Paul&Shark sevgililer günü özel hediye seçenekleri

Paul & Shark Sevgililer Günü’nde de bütün koleksiyonlarından hediye seçenekleri sunuyor.

Paul & Shark ile İtalyan romantizmini hem siz yaşayın, hem de sevgilinizi yaşatın. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Paul & Shark’tan alacağınız hediyelerle sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

Erkek ve kadın koleksiyonlarıyla büyük ilgi gören Paul & Shark Sevgililer Günü’nde de bütün koleksiyonlarından hediye seçenekleri sunuyor. Sezon trendinin ışığında seçeceğiniz hediyeler hem kalitesiyle hem de şıklığıyla göz dolduracak.

Paul&Shark sevgililer günü özel hediye seçeneklrPaul&Shark sevgililer günü özel hediye seçeneklr

Erkek koleksiyonunda bulunan montlar, kazaklar, gömlekler ve pantolonların yanı sıra kemerler, kravatlar, çantalar ve anahtarlıklar da alınabilecek hediyeler arasında bulunuyor. Kadın koleksiyonunda yer alan şık trikolar, montlar, swarowski taşlarla ve derilerle bezenmiş aksesuarlar da şık bir hediye seçeneği oluşturuyor.

Paul&Shark sevgililer günü özel hediye seçeneklrPaul&Shark sevgililer günü özel hediye seçeneklr

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

1 Yorum -> “Paul&Shark sevgililer günü özel hediye seçenekleri”

  1. adem :

    merhabalar paul shark güzel ama nerden temin edebilirz hangi magazalarda bulunur mail yoluyla bildirirseniz sevinirim tşkler

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.