...

İlkbahar – yaz modası yıldız geçidi

Yeni sezon modasının trendleri belli oldu. Podyumlardan yorumlayabildiğimiz kadarıyla motif olarak öne çıkanların başında ‘yıldızlar’ geliyor. Chanel ve Yves Saint Laurent gibi iki dev modaevinin birden tasarımlarında yoğun olarak kullanması, ‘kurukafa deseninin yerini yıldızlar alıyor’ yorumlarına yol açtı. Yıldızlar aslında hem desen, hem detay, hem de dövmelere verdikleri ilhamla, yıllardır sokak modasının vazgeçilmez şekillerinden biri. Marc Jacobs, Miuccia Prada ve Viktor&Rolf da daha önceden yıldızlarla haşır neşir olan isimler arasında yer alıyor.

Erkek modası; özellikle de Rykiel Homme ve Givenchy, daha geçtiğimiz sezon bile yıldızdan geçilmiyordu. Bu sezonsa sıra kadınlarda! Hazır giyim mağazalarından lüks markalara kadar her yerde yıldız motiflerini görmeye hazır olun. Ünlü W dergisi de, geniş bir moda çekimini yıldızlara ayırarak bu trende tekrar işaret etti.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.