...

Marks & Spencer bayan kaban modelleri

Kış aylarının vazgeçilmezlerinden paltolar, sıcacık modelleriyle Marks & Spencer’da.

Artık kışın dışarıda giydiğiniz kıyafetlerle de dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Sıcacık modelleriyle sizi kuşatacak olan Marks & Spencer’ın paltoları kış aylarının vazgeçilmezlerinden olacak. Her zevke uygun alternatifler sunan marka, değişik palto modelleriyle herkese hitap ediyor.

Marks&Spencer kaban modelleriMarks&Spencer kaban modelleri

Masum ve kadınsı çizgileri bir arada bulunduran Marks & Spencer’ın kış koleksiyonundaki paltolarla yazın gelmesini istemeyeceksiniz. Kadınlara sarıdan siyaha, maviden kırmızıya kadar her türlü rengi sunan markanın paltoları sezonun trendlerini taşıyor.

Rahat, klasik ve şık modelleriyle çeşitli seçenekler sunan ve aradığınız her türlü modelin her bedenini rahatlıkla bulabileceğiniz Marks & Spencer’da kısa ceketler 96.40 YTL, kabanlar 82.40 YTL, anoraklar 107.40 YTL, paltolar 156.40 YTL ve erkek parkalar 149.40 YTL’den satışa sunuluyor.

Kış indirimine özel olan fiyatlarda üstelik Ocak ayı boyunca Axess Kart’a özel tüm ürünlerde %10 ek indirim ve taksit atlatma fırsatı da uygulanıyor.

Marks&Spencer kaban modelleriMarks&Spencer kaban modelleri

Marks&Spencer kaban modelleriMarks&Spencer kaban modelleri

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

3 Yorum -> “Marks & Spencer bayan kaban modelleri”

  1. yeliz :

    kaban modelleri çok güzel.Özellikle de beyaz renkte olanını beğendim.

  2. KÜBRA :

    REM RENGİ KABANIN FİYATINI ÖĞRENMEK İSTİYOUM

  3. esra :

    kahve rengi siyah desenli olanı cok beyendim fiyatı nedir acaba onun ?????

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar
ModaModa.net Forumları Açıldı!
Forumlarımıza üye olarak giyim ve moda konusunda üyelerimiz ile bilgi paylaşabilirsiniz. ModaModa.net Forumlarına gitmek için burayı tıklayınız.

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.