...

Foce Saat

Foce saatVazgeçilmez aksesuarınız Foce Saat İtalyan tasarımları ile 2008 de çok konuşulacak. Modellerinde, altın kaplama, pırlanta ve safir taşların birleşmesiyle tarzınız değişecek. Erkek modellerinde cazibeyi, kadın modellerinde seksiliği ön plana çıkaran FOCE SAAT birbirinden eşsiz modelleriyle sizleri bekliyor. Rakiplerinin tersine iddalı tasarımlarıyla göz dolduran FOCE SAAT Türkiye’nin yanı sıra diğer ülkelerde de saat sektöründe bir numara. İş yaşamı ve özel hayatınızda bırakın dakikalarınızı FOCE SAAT saysın.

“Özgür bir yaşam Tarzı FOCE SAAT”

FOCE SAAT sektöründe emin adımlarla ilerliyor. Dünya’da 38 ülkede satış ağı bulunan Türkiye distiribütörü FOCE SAAT Türkiye genelinde 500 noktada satış ağı bulunmaktadır. Koleksiyonunu İtalyan altı tasarımcının hazırladığı 200 modelden oluşan, 80 bay ve 120 bayan modellerinde klasik, fantazi, spor modelleri olup, çelik kasa, deri kayış, çelik kordon, seramik tungsten, altın kaplama, pırlanta-savoroski taşlar, safir cam ve FOCE SAAT güvencesiyle 2 yıl garantilidir.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

6 Yorum -> “Foce Saat”

  1. ayhan :

    foce den bayan saati aldım.geri kalıyor.

  2. nesibe eda :

    2 yıl önce samsundan foce saat aldım. aldım yerdeki saatçiyi bulamıyorum. sanırım kapatmış. şimdi saatimin kordonun kapatma yeri bozuldu.
    garanti belgemi vb. kaybettim. kordonunu nasıl ayarlayabilirim. yada deri kordon alsam nereden alabilirim. orjinal.

  3. elif :

    5 yıl önce foceden saat aldım.çok şık ve çok zarif.hala kullanıyorum ve çok memnunum.

  4. aynur :

    eşimin evlilik yıl dönümünde hediye ettigi foce saat tam bır sürü para saydıgı halde bır fıyaskoydu.6 ay içerisinde 5 defa bozuldu.sonrasında saatı aldıgı yere gittigimde artık foce saattle anlaşmasını bitirdiklerini söylediler.bir şekilde telofon numaralarını buldum defalarca aramama ragmen ilgilenmediler.saatımı onlara yollamamı bana yenisini göndereceklerini söylediler ve ek olrakta gönderecekleri saatın garanti belgesini yollamayacaklarını söylediler.bu demek oluyoki benim saatımı tamir edip geri yollayacaklar.ısrarla garantı belgesi olan saatımın aynısını istedim ve gönderdikleri saat saatımın erkek versiyonu idi.istanbul emin önünde bulunan köhne bir yerdeki işyerlerine gittigimde kesinlikle yardımcı olmadılar bin türlü münakaşa ile degiştirmek istedim seçmemi istedigim saatler benim saatımın neredeyse yarı fiyatı olan saatlerdi.En sonunda yerine bır saat aldım ve oda aldıgımdan kısa süre sonra bozuldu.malesef bu insanlarla ugraşmaktan yoruldugum için onuda çöpe attım…kısacası okadar marka varken bfoce saat gibi berbat servisi olan bir yerden saat almayın….

  5. emre :

    foce saat saat den saat aldım ama bagımlı kaldım tasarımlaı cok ozgur ve cok gusellll memnunummmm ve sevıyorummm foceyı

  6. emre ozdındar :

    ya bu foce espırıt ı v dıselı buıle gerıde bırakdı kazu saat e gecmıs cok sevındık basarıların devamını dılıyoruz harıka bır tasarımları var

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.