...

YKM ‘de Büyük Kış İndirimi

YKM'de indirim

Soğuğun kendini iyiden iyiye hissettirdiği bugünlerde,
YKM’nin büyük kış indirimi içinizi ısıtacak.
Üstelik Advantage Card’a 10 taksit fırsatıyla birlikte…

Türkiye’de çok katlı mağazacılığın öncüsü, trendlerin yakın takipçisi YKM’de, birbirinden ünlü markaların en gözde ürünleri kışı şık geçirmeniz için sizleri bekliyor. YKM, özellikle metalik ve neon renklerin öne çıktığı sezonda, tüm trendy renklerde ve her biri birbirinden şık sezon ürünleriyle modayı yakından takip edenlerin vazgeçilmez adresi.

YKM, büyük kış indiriminde de fırsatlar sunmaya devam ediyor. Advantage Card sahipleri, indirimde de 10 taksit ayrıcalığından faydalanabilirler.

YKM’de yüzlerce markanın binlerce çeşit ürünüyle, hem modayı yakından takip edin, hem de soğuk havaların keyfini sıcacık giysilerinizle çıkarın.
Yorulmadan ve zaman harcamadan, farklı ürünleri aynı çatı altında bulmak isteyenlerin vazgeçilmez alışveriş rotası YKM, kış indirimi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını bütçelerini sarsmadan karşılıyor.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.