Watsons’tan yepyeni süprizler

Watsons aksesuarlarıWatsons mağazalarında ihtiyacınız olan her şeyi bulmanız mümkün. Üstelik Watsons’ta yılbaşına özel rengarenk, çok şık mumluklar, eğlenceli yılbaşı süsleri, çılgın peluşlar ve evinize çok yakışacak dekorasyon ürünleri sadece 1,99 YTL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Yeni yıla da güzel ve bakımlı girmek isterseniz Watsons mağazalarında ihtiyacınız olan her şeyi bulmanız mümkün. Üstelik Watsons’ta yılbaşına özel rengarenk, çok şık mumluklar, eğlenceli yılbaşı süsleri, çılgın peluşlar ve evinize çok yakışacak dekorasyon ürünleri sadece 1,99 YTL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ayrıca 40 YTL değerindeki 70 cm büyüklüğündeki peluş ayı 30 YTL’lik alışverişinize sadece 9,99 YTL’ye yine Watsons’ta.

Yeni yılda kendinizi ve cildinizi şımartacak bir çok ürünü Watsons’tan alabilirsiniz. Sınırsız çeşitlilikteki vücut kremlerinden, şampuanlara, seçkin kozmetik ürünlerine aradığınız her şey, Watsons’ta.

Watsons mağazaları:

Capitol, Erenköy, Bahariye, Teşvikiye, İstanbul Cevahir, Kurtuluş, Akatlar MKM, Carousel, Olivium, Bayrampaşa Aquarium, Büyükçekmece Atirus, Silivri Maxi, Bursa Zafer Plaza, Bursa Korupark, Kayseri Park, Forum Mersin

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

2 Yorum to “Watsons’tan yepyeni süprizler”

  1. maviirem :

    merhaba ben blue jean dergisinde watsons un son makyaj setini gördüm ancak burada mağazası yok ve nette de bulamadım. gören duyan var mı acaba nerde bu set??

  2. özdeş :

    selm ben watsonstan bütün kozmetik alışverişimi yaparım inanılmaz memnun kaldığımı söyleyebilirim.ürünler harika doğrusu yalnızca atirus avm den alışveriş yapmıştım ve ordaki yöneticinin tavırlarında dolayı bir daha ordan alışveriş yapmıycam.yetkililere duyrulur

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.