Desa’da sezonun beklenen indirimi

Desa'da indirimŞehir hayatının dinamik atmosferini modern ve farklı çizgileri ve vazgeçilmez kalitesi ile birleştiren Desa’da, tüm ürün gruplarında %30’a varan indirim başladı. Üstelik nakit ödemeye +%10 indirim veya Bonus karta 4 – 8 taksit fırsatıyla.

Metropol insanının stil tutkusunu yansıtan, hareketli yaşam tarzına uygun modern ve sade çizgilere sahip ürünleriyle sonbahar-kış sezonuna damgasını vuran Desa’nın tüm ürünlerinde başlattığı indirim kampanyasını kaçırmayın!

Şehir hayatının hareketliliğinde rahatlığı ve şıklığı birarada sunan tüm Desa ürünleri, Türkiye genelindeki 60 mağazasında, %30’a varan indirimlerle stil sahipleriyle buluşuyor. Desa, 2007–08 Sonbahar-Kış koleksiyonuyla eşsiz çizgileri ve göz alan tasarımları ile gündüz işyerinde giyilen bir kıyafetle, akşam özel bir davete de katılabilmenin rahatlığını sunuyor. Koleksiyon, yine şehrin hareketli ve enerji dolu atmosferine uygun ayakkabı ve çantalarla tamamlanıyor.Desa'da indirim

Her zevk ve beklentiye hitap edebilecek çok farklı modellerin yer aldığı koleksiyonda, şıklığa adını veren rugan derinin ağırlığı kendini hissettiriyor. Koleksiyonu destekleyen büyük ve bol metal aksesuarlar, çanta ve ayakkabılara farklı bir hava katıyor. Keyifle kullanabileceğiniz, şıklığınızı konuşturacak ve hayatınızı kolaylaştıracak bu ürünler, indirimli fiyatları ile Desa mağazalarında sizi bekliyor.

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.