...

Damat Tween ADV’den indirim fırsatı

ORKA Group uluslar arası markaları, Damat Tween ADV mağazaları’nda sezonun ilk indirimi başladı! Şimdi tüm Damat Tween ADV mağazaları’ndan yapacağınız alışverişlerde yüzde 30 indirim sizleri bekliyor. Üstelik Bonus Kart’a ve Shop&Miles’a özel 7 taksit imkanıyla!

Damat Tween ADV sizlere yeni yıl ve bayram alışverişlerinize özel birbirinden farklı ürün alternatifleri hazırladı… Her biri farklı yaşam tarzlarına ayna tutan markalar Damat Tween ADV’nin birbirinden özgün koleksiyonlarına yılbaşı ve bayram öncesinde yüzde 30 daha ucuza sahip olabilirsiniz. Damat Tween ADV’nin en özel gömleklik kumaşlarından oluşturulan gömlek koleksiyonu, özel desenli kravatları, takımınızı tamamlayacak aksesuar grubu ve daha niceleri 07 08 Kış koleksiyonunda hem de yüzde 30 indirimli fiyatlarla tüm mağazalarda…

Benzer Gönderiler:

Paylaşım:

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.