Ariş Pırlanta’ya Yurtdışından Ödül

Mücevher sektörünün tanınmış markalarından Ariş Pırlanta ’nın taçtan gerdanlığa dönüşen özel tasarımı, Novosadskı Sajam Mücevher Fuarı ’nda büyük ilgi gördü. Ürün kalitesi, tasarım, estetik kriterlerinde birincilikle ödüllendirildi

Yüz yılı aşkın süredir pırlanta alanında faaliyet gösteren Ariş , Sırbistan ’dan ödülle döndü. Yurtdışı pazarına yönelik faaliyetlerine devam eden Ariş, Sırbistan’ın Novisad kentinde 15 – 18 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Novosadskı Sajam Fuarı’nda gerçekleştirilen yarışmada birinci oldu. Ürün kalitesi, tasarım, estetik ve fonksiyonellik kriterlerinin değerlendirildiği yarışmada birinciliği gerdanlık olarak da kullanılabilen Ariş tacı aldı.

Denizin derinliklerinden gelen inci, Ariş ’in asırlık tecrübesiyle tasarladığı bu göz kamaştıran taçta hayat buluyor. Ariş Koleksiyonu’nun özel parçalarından biri olan taç, gerdanlığa dönüşerek fonksiyonel bir kullanım olanağı sunuyor. Gelinlerin şıklığını tamamlayan taçta incinin pırlanta ile muhteşem uyumu dikkat çekiyor.

Marka olarak sektörde her daim farklı ve yenilikçi yönleriyle anılmak istediklerini dile getiren Ariş Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, verilen ödül dolayısıyla çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Yurtiçi ve yurtdışı pazarına yönelik çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden Güzeliş, “Yurtdışındaki faaliyetlerimize yenilerini eklemek için çeşitli projelerimiz var. Bu projeler doğrultusunda fuarlara katılıyoruz. Bulgaristan’da da yoğun ilgi görüyoruz, tasarımlarımız çok beğeniliyor bu nedenle önümüzdeki günlerde Bulgaristan’da ikinci mağazamız hizmete girecek. Tabiî ki bu bizim için yeterli değil. Yurtdışındaki bayii sayımızı artırmaya yönelik faaliyetlerimiz devam ediyor, 2010 yılında beş satış noktasına ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Ariş Pırlanta Büyümeyi amaçlıyor

Kalite, tasarım ve müşteri memnuniyeti ilkelerini sentezleyen Ariş Pırlanta, 1900’lü yıllardan beri hizmet veriyor. Gerçekleştirdiği yatırımlarla sürekli büyüyen mücevher sektörünün güçlü ve köklü markasının Türkiye genelinde 12 franchise noktası bulunuyor. Ariş Pırlanta, 2010 yılının sonuna kadar yurtiçinde 50, yurtdışında ise 5 noktaya ulaşmayı hedefliyor.
Bulgaristan’da yakında ikinci mağazasını açacak olan Ariş’in İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir, Kayseri, Erzurum ve Sivas’ta satış noktaları var. Öte yandan yıl sonuna kadar Bursa, Eskişehir, Trabzon gibi büyük şehirlerde yeni mağazalar hizmete sokmayı amaçlıyor.

Paylaşım: Bu haberi sosyal paylaşım ağınıza ekleyin
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Google
  • Live
  • Technorati
  • Mixx

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.