...

Agent Provocateur

Erotik ve oyuncu bir iç çamaşırı markası Agent Provocateur (AP). Joseph Corre ve Serena Rees tarafından 1994’te Londra’da yaratıldı. Seksle ilgili her şeyi kalitesiz veya müstehcen gören İngiliz iffetine inat çok ama çok seksi tasarımlar yaptılar.

Böyle bir markanın reklam kampanyası ve katalogları sıradan olamazdı. Kylie Minogue ve Kate Moss’un oynadığı kısa filmler çektiler, iskambil kağıdı şeklinde kataloglar gazete yayınladılar.

Son olarak 2007-2008 sonbahar-kış koleksiyonlarını tanıtmak için bir kitap hazırladılar. “Lady of the Manor” adı altında hazırlanan kitabın yeni yüzü en az marka kadar seksi olan yaşsız güzel Catherine Bailey’in, muhteşem malikanesinde iki yaramaz hizmetçisi ile birlikte yaşadıkları heyecan dolu macerelarını yazdığı günlüğünden alınmış…

Birbirinden çarpıcı ve olmazsa olmaz korseler, satenler ve kudeleler ile gece kadar cesur tarzların günlük seçimlerinde de yerini alıyor. Jartiyer kesinlikle marka ile zirve günlerini tekrar yaşamaya başlarken, danteller ve fırfırlar romantikleri cezbetmeye kararlı. Ulaştığı farklı çizgisini bu sezonda seksi bir dişilikten yana kullanan Agent Provocateur’ün, Harvey Nichols Istanbul’daki ve Suadiye’deki mağazası ile keyifli provokasyonunu takip edebilirsiniz.

Benzer Gönderiler:

Paylaş, sosyalleş!

Yorum Yazın

* Girilmesi zorunlu alanlar

Önemli Not : modamoda.net'de haberleri yayınlanan hiçbir marka ile ticari bağımız bulunmamaktadır. Ürün bilgisi, fiyatlar, mağaza adresleri, şikayetleriniz ve bayilik talepleri için lütfen marka üreticileri ya da distribütörleri ile temasa geçiniz.